čtvrtek 1. srpna 2019

Vítejte na našem novém blogu.




Ahoj všichni báječní čtenáři tohoto blogu.

Jsme velice rády, že jste k nám zavítali. Jsme 2 holky, které se seznámily v nové škole. Co je však úplně nejdůležitější, jsme kamarádky, které rády objevují nová místa.

Pokud je pro vás důležité znát náš věk, tak vám to tedy prozradíme. Je nám přes 20 a tak trochu jsme propadly cappuccinu, vlastně kavárnám obecně, nepohrdneme skvělým jídlem a zbožňujeme vyletování, ať už po České republice, nebo do zahraničí.

Díky společnému školnímu projektu v nás začal klíčit nápad spojený s objevováním nových míst (převážně po Praze), ale hlavně nás napadlo založit si společný blog o tom, co máme rády. Na tomto, pro nás novém, blogu budeme společně navštěvovat úžasná místa, na která vás budeme brát spolu. Ty vám představíme, zhodnotíme a doufáme, že nalákáme k jejich navštívení. Hodně se zaměříme na kavárny, kterých je po Praze opravdu nespočet. Všimly jsme si, že mnoho blogů, které se primárně zaměřují na kavárny tady moc není, proto se vám je pokusíme přiblížit my.

Ještě jednou vám děkujeme za návštěvu, doufáme, že se k nám pro inspiraci ještě vrátíte, popřípadě naše hodnocení pošlete někomu ze svých přátel, kamarádům, rodině, prostě komukoliv, o kom se domníváte, že by ho naše články mohly zaujmout a inspirovat.

Mějte se krásně.
S láskou Verů a Jítí  ♥

Žádné komentáře:

Okomentovat