sobota 12. března 2022

Tip na 4: CZE - Restaurace "Na mostě"

Česká republika - Lázně Bělohrad

Vítejte u Tipu na restauraci v Lázních Bělohrad. Jde o naše malé doporučení z hezkého jarního výletu.

Jedná se o Restauraci "Na mostě". Najdete ji na adrese Lázeňská 551, 507 81 Lázně Bělohrad. Otevřeno mají každý den kromě úterý od 11,00 do 22,00. V pátek a sobotu dokonce o hodinu déle, tedy do 23,00. Tato restaurace je opravdu kousek jak od dětských, tak klasických lázní. Opravdu docházková vzdálenost max. 15 minut.


Neměly jsme možnost jít dovnitř, jelikož v tu dobu byly otevřené pouze zahrádky. O oblíbenosti restaurace svědčí nejen plno rezervací, ale i mnoho lidí, kteří si brali jídlo s sebou domů nebo na blízké lavičky.

Hned jak jsme se posadily, dostaly jsme menu. Mají zde jak klasické minutky, tak i denní menu. Nedělá jim problém ani kombinovat jídla či změnit přílohu z již zmíněného denního menu.

My jsme měly 2x kuřecí plátek plněný šunkou a sýrem s kroketami a zeleninovou oblohou (125,-) s česnekovým dipem a tatarkou (18,-). A také kuřecí pánev (115,-) , též s kroketami (40,-). K pití coca-colu (35,-) a džus relax (30,-). Všechna jídla byla naprosto perfektní a moc moc moc dobrá.


Jelikož jsme měly dost času (autobusová zastávka, ze které nám jel autobus byla doslova přes silnici) daly jsme si proto i dezert. A to palačinku s horkým ovocem a domácí šlehačkou (45,-). Sladká palačinka posypaná moučkovým cukrem s kyselejším ovocem byla skvělá.

Dalším dezertem měl být sachr dort, ale neměli ho. Takže nám moc milá servírka nabídla místo něj chlazený pekanový dort (60,-). Chuťově dobrý, ale byl spíše mražený. Nedal se ani ukrojit. V horkem letním dni by asi rychle povolil, ale během chladného jara se tak nestalo. 🤷


Jediné mínus této návštěvy bylo to, že měli stoly z hrubého kamene. Takže opřít si lokty v kožené bundě nepřicházelo v úvahu, protože tím by to byl poslední den životnosti mé oblíbené bundy.

Takže pokud sem do lázní někdy zavítáte, 100% doporučuju sem zajít!

Odkaz na jejich Facebook zde

Tímto je to od nás vše. Omlouváme se za menší neaktivitu, ale v poslední době je toho nějak hodně. 

Mějte krásný víkend a uvidíme se zase brzy.
 
VÝHODY:

        

Za holky ze Zážitky na 4, Jíťa

Žádné komentáře:

Okomentovat