sobota 25. února 2023

Mikyna - Liberec (Navštíveno 13.7.2022)


Ahojte. Máme pro vás tip na další podnik, tentokrát ne z Prahy, ale z Liberce. Jedná se o Mikynu. Najdete jí na adrese 5. května 62/46, Staré Město, 460 01 Liberec.

Prostředí zde bylo malinko strohé, pro útulnost zde bylo pouze pár rostlin a obrazy. Obsluha byla taková vlažná, ale evidentně se to snažila napravit. O objednávku jsme musely skoro prosit, a když jsme byly na odchodu, tak naopak byla obsluha tak akční, jako by se nám snažila vynahradit ten hodinový nezájem. Nevadí, každý nemá dobrou náladu každý den. I když ten původní nezájem byl lepší než pozdější přílišný zájem.

Jelikož jsme měly hlad, ale nic k jídlu tu neměli (doufali jsme v něco, co by nás zasytilo na cestu do Prahy), zvolily jsme na nejhorší zahnáni hladu chlebík s vaječnou pomazánkou a ředkvičkami. Chlebík byl dobrý, na okraji lehce okoralé (to zase tak dobré nebylo).


K pití jsme si daly grepovo-levandulovou domácí limonádu a domácí ledový čaj. V teple, které panovalo venku, chladné nápoje opravdu pomohly. Chuťově byly lehce nevýrazné, ale aspoň se nebily s jídlem.

Takže hodnocení na závěr, není to úplný top, to pochopil asi každý, kdo se dočetl až sem. Celkem jsme se rozhodly dát Mikyně 3 hvězdičky.

Mějte se hezky, a uvidíme se u dalšího článku.

VÝHODY:

       
   
 

Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat