pondělí 25. listopadu 2019

Tip na 4: CZE - Sophie's Cafe

Česká republika - Olomouc


Přejeme krásný a příjemný den. Vítáme vás u dalšího tipu na 4.

Tentokrát vám přinášíme inspiraci až z daleké Olomouce, kam jsme zavítaly za návštěvou Flóry Olomouc. 

  

Možná znáte, možná také ne. O Flóře se vám více rozepíšeme příště, teď tu s vámi chceme sdílet tuhle nádhernou, malou a útulnou kavárničku s příjemnými cenami. Otevíračku najdete na jejich ofiko stránkách => tady. Takže klik a jste tam. Nebo na Insta @sophiescafeolomouc 

Na tento tip jsme narazily na Instagramu celkem známé blogerky @veronikatazlerovaKdyž tak její blog máte tady. A články rozhodně stojí za přečtení.

Od toho jsme se odpíchly a rozhodly se navštívit právě tuto kavárnu a případně náš zážitek zprostředkovat vám.

A upřímně je opravdu co. Cappuccino za 45,-, s povedeným latte artem, mléčnou pěnou a chuťově přesně takové jaké si pro odpočinek u šálku kávy chcete dát. Verů táta, který sem šel s námi, prohlásil, že toho potřebuje mnohem víc, když je to kafe tak dobrý.


Ke kávě jsme zvolily i zákusek a to perníkový dort 55,-. Ten byl velmi lehký, tak akorát sladký pro doplnění energie, hezky vláčný s docela dost krémem uvnitř. Plus byl to tak ohromný kus, že Verů s ním musela pomoci Eli!

 

Výborný flat white za 55,- s hustou pěnou a s mini sušenkou na talířku 🍁 Ceny zde příjemně překvapily (příplatek za sójové mléko je 7,-). Kdyby jejich pobočka byla i v Praze, Eli by tu určitě trávila více dnů v týdnu.


Interiér kavárničky se možná zdá malý, ale se zahrádkou, kterou najdete úplně vzadu, se stává velmi tichým, celkem rozlehlým a útulným místem. Vzhledem k tomu, že už je počasí takové jaké je, zahrádka byla uzavřena a místa k sezení uvnitř byla zaplněna tak, že jsme byly usazeny k malinkému stolu hned u vchodu. Každopádně i tak to byla paráda a fotky interiéru vám sem dáváme taky.

K obsluze taky nemáme co dodat, milé, pozitivní a usměvavé. Ve všem nám vyhověli.

  

Takže paráda. Tohle je jedním z našich nejvíce doporučovanějším tipem.

Mějte moc hezky, pište nám, která kavárenská místa obrážíte vy a zase příště Ahoj!

VÝHODY:

       

Verů a Eli

Žádné komentáře:

Okomentovat