čtvrtek 28. listopadu 2019

Recenze: Cafe Moak


     

Vítejte, vítejte, tentokrát vám ukážeme kavárnu z Jíti druhého domova, Loun.

Jedná se o kavárnu Moak, o které Jíti babička prohlásila, že je asi moc drahá. Je vidět, že není zvyklá na pražské ceny. Kavárna se nachází ve "městě", neboli za hradbami.

Najdete ji na adrese Na Valích 330, 44001 Louny. Otevřeno mají od pondělí do čtvrtka od 8 do 22 hodin. V pátek od 8 do 24. A kupodivu na víkend mají otevřeno v sobotu 14-22 i v neděli, kdy otevíračka je překvapivě stejná!


Zajít sem můžete na snídani, oběd i večeři nebo jen prostě na něco dobrého.

A rovnou si můžete s tím sednout na zahrádce s mazlíčkem, nebo si udělejte rezervaci do kavárny.

Prostor kavárny je docela velký. Sedly jsme si na zahrádce, zas až taková zima nebyla. Stolů bylo dost a byly jsme venku sami. Ale uvnitř to vypadalo spíše jako hospoda/restaurace, bylo tam málo světla, a velký bar, klasické dřevěné stoly a židle. Při vstupu je vitrína s dorty a zákusky a také krásný obraz na zdi.

 

Dáváme 4 hvězdy z 5.

Obsluha byla milá a snažila se i přes jisté komplikace vyhovět. I když Verů nemohla dostat snídani, kterou si přála, byla vybídnuta slečnou pro jinou z nabízených možností. Super také byla omluva k latte artům, které se né příliš vyvedly. Jak ale říkáme, je to jen pro koukatelnost na sociálních sítích, na chuť kávy to rozhodně nemá žádný vliv.

Takže i přes jisté komplikace ze strany kavárny dáváme 5 hvězd z 5.

Cappuccino (48,-) bylo doneseno v o něco menším hrnku, než jsme zvyklé, ale není to tak, že by nám stejně malé hrnečky nedaly i ve větších městech za větší ceny. 😂 Co jsme trošku postrádaly, byl latte art. Ale co se dá dělat, na Instagram hold půjde jiné foto. Jíťa si kávu trošku dosladila a byla moc fajn. 

Cappuccino nebylo vůbec špatné, na menší město odpovídající Veru představě, trocha cukru vše spravilo.


Bezlaktózové mléko v nabídce nebylo, což Eli i očekávala. Proto si dala klasické cappuccino jako holky. Po této kávě se ale rozhodla, že si radši v menších městech bude dávat čaj 😂.

Nápojům dáváme 4,5 hvězd z 5.

Česneková topinka se šunkou, eidamem, vejcem a kyselou okurkou. Byla výborná a Jíťa si ji tam určitě půjde dát znovu. 😊😊 Jen mohla být o něco větší. Spíš na chuť, než na utišení hladu. Eli jako milovnice sýru u švejkovské topinky (82,-) ocenila velké množství nastrouhaného eidamu na topince.


Míchaná vajíčka s italským salámem a sýrem + jedno kolečko okurky a jeden lístek salátu, chléb a máslo. Upřímně asi takto ... porce jak pro veverku a chuťově nic moc ! Chuť salámu byla velmi výrazná a všechno přebila, co se týče jednoho lístku salátu a jednoho kolečka okurky, asi fakt to mělo jen designový účel. Pokud tam Veru zavítá i příště, rozhodně tohle nezvolí!

Trochu také zamrzelo, že anglická snídaně, o které Veru kecala celou cestu v buse, zrovna při našem příchodu došla. Takže tak.


Jídlu dáváme 4 hvězdy z 5. 

Celkově od nás kavárna získává 4 hvězdy z 5. 

Ofiko stránku máte tu, na Insta je najdete pod @caffe_moak_louny.


Od nás je to dnes vše, mějte se moc, moc fajn, pište nám vaše postřehy a čau.

VÝHODY:

      

   



Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat