sobota 11. března 2023

Cafe Pilot (Navštíveno 23.3.2022)


Zdravíčko! Tentokráte se podíváme na Prahu 7. A kam, že vás to vezmeme?

Jedná se o Pilot café. A opravdu, název není jen tak náhodně zvolený. Opravdu zde najdete leteckou tématiku. Celý interiér je moc hezky laděný, a člověk se zde cítí opravdu pohodlně. (Pokud tedy nemáte strach z létaní, to tu větu o pohodlnosti přeskočte 😅).

Obsluha zde byla milá a nevtíravá. A na to, jak narváno v době naší návštěvy měli, nám rychle našli prázdný stůl a i objednávka byla donesena skoro raketovou rychlostí.


Z jídel jsme zvolily slanou i sladkou variantu. Z sladkého jsme ochutnaly vafle s domácí nutellou a jamem, jahodami a kiwi. Pro milovníky sladkého jídla můžeme 100% doporučit.


Ze slaného jsme ochutnaly volská oka se salátem a opečeným avokádem. Takový hit, jako sladká varianta jídla, to nebyl. Žádnou výraznou chuť jsme tu neobjevily, konzistence taky nic moc, a kdyby k tomu ještě zkazily vajíčka, byl by to totální propadák.


K pití jsme zvolily ledové cappuccino i přes to, že jsme zde byly koncem března 2022. S trochou pomalu rozpouštějícího cukru bylo dobré, takže za nás supr.


Celkově můžeme s klidem dát 4 hvězdičky. Máme sem v plánu jít ještě jednou, takže sledujte náš Instagram, kde se občas objevují rychlo recenze na podniky, kde jsme už byly.

Mějte se hezky a uvidíme se zase příště.

VÝHODY:

       
   
 

Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat