sobota 18. března 2023

Kolektor café (Navštíveno 25.3.2022)


Ahoj a krásný povánoční víkend. Zavítejte s námi do kavárny Kolektor, který spadá pod Národní galerii ve Veletržním paláci. Po prohlídce úchvatných děl je však Kolektor jasnou volbou k odpočinku.

Najdete zde nádherný vzdušný prostor s plno místy k sezení, vhodný pro maminky s dětmi, ale také pro všechny kdo potřebují chvilku klidu u práce s počítačem. Není tedy překvapením, že místečka jsou neustále obsazená a volná místa se hledají hůře.


Obsluha je pro vás vždy s úsměvem na baru. Jídlo a nápoje si tedy musíte objednat přímo u nich. A pro svou objednávku si buď dojdete nebo vám ji donesou. Zažily jsme oba přístupy, záleží kolik je v podniku právě lidí.

Nabídka jídel a pití je zde velmi pestrá a každý den se mění. Volit tu můžete od pečených sladkých dobrot po vynikající snídaně a horké polévky k obědu.


My jsme sem zašly jen na rychlo kávu. Horké cappuccino vždy přijde vhod a k tomu nebylo možné zvolit nic menšího než skořicového šneka, který byl chuťově také diametrálně jinde. Podobně to bylo i s banánovým chlebíkem. Tedy v nebi.

My tuto kavárnu hodnotíme velmi pozitivně a dáváme podniku 4 hvězdičky z 5.

Doporučujeme a víme, že až příště zavítáme do galerie, sem jdeme taky!

Co vy a tento podnik? Máte ho mezi oblíbenými?

VÝHODY:

       
   
 

Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat