sobota 12. října 2019

Recenze: Cafe Mini


    

Ahoj, vítáme vás u nového článku. Opět se vracíme do polského města Krakova. A opět poznáváme nové kavárenské prostředí. Tentokrát v Cafe Mini.

Najdete zde převážně plno sladkých desertů, krásné dorty, palačinky, smothie, kávu, limonády atd. Mimo to tu mají i naprosto zajímavý interiér, venkovní zahrádku a taky vitríny se zmrzlinami a zákusky až vám oči z toho přechází, jak nevíte, co dříve si vybrat.

Kavárnu najdete na adrese Grodzka 45, Krakov 31-002, Polsko. Opět tu máte i průklik na mapu.

Otevírací doba je tu velmi příznivá, každý den v týdnu je zde otevřeno od 8:00 do 23:00. O víkendu je otevřeno ještě o hodinu déle. Takže pokud vás tento podnik láká, máte čas se tam zastavit.

Interiér této kavárny není nijak jedinečný. Hodně malých kulatých stolečku je spíše venku. My jsme si sedly k velkému stolu u okna uvnitř, naproti nám bylo krásné zdobené zrcadlo. Barvy v kavárně byly laděny spíše do červena. Trochu to působilo agresivním dojmem. 

 

Bar, kde se i objednává, byl malinký. Vitrína u vchodu byla naopak opravdu velká, bylo vidět všechny zákusky, dorty a sladkosti uvnitř, hodně to lákalo lidi zvenku. 

Ještě jedna připomínka, kdybyste si tu náhodou chtěli dojít na WC, tak prosím ne, to vážně nechcete zažít 😁!

Z prostředí kavárničky jsme trochu rozpačité a dáváme 3,5 hvězd z 5.

V této kavárně jsme se setkaly s jednou z nejhorších obsluh. 😣 Podotýkáme, že nikde nebylo psané, že kavárna je bez obsluhy. Navíc jsme slečnu servírku viděly jiné zákazníky obsluhovat, takže jistě chápete naše překvapení a později i naštvání, když nás slečna ignorovala i přes to, že jsme se ji několikrát pokusily oslovit, když kolem nás šla. Jediné plus bylo, že jsme během čekání uschly a zahřály se. Po více jak půl hodině jsme si šly objednat na bar, kde nám bylo řečeno, že si nás slečna hned nevšimla, ale že by nás za chvilku obsloužila (jen tak mimo to, uvnitř jsme seděly sami...). Celkově byla neochotná a vyřízení samotné objednávky trvalo další skoro půl hodinu. Myslíme si, že pokud dáme slečně 1,5 tak jsme ještě velkorysé.

Verů zde zvolila ledovou kávu se zmrzlinou. Na to, že nebylo zrovna nejtepleji, naopak bylo dost chladno, si  kávu opravdu vychutnala a vřele jí doporučuje.

 

Jíťa si dala jahodový mléčný koktejl, který byl velmi, velmi dobrý. Jahodová příchuť byla doplněna opravdovými jahodami a ne nějakým jahodovým topinkem. Rozhodně stojí za to ho vyzkoušet.

Myslíme si, že zde bez problémů můžeme dát plný počet bodů. Tedy 5 z 5.

Z jídel si Verů vybrala zmrzlinový pohár s malinami a naprosto a jedinečně také stál za to!

Eli měla hlad, tak si dala palačinky s tvarohem a malinami. Všechno co je s malinami, je prostě top, ale upřímně tyto palačinky byly nic moc. Nedoporučuje je! 😅 Eli by si radši objednala pohár jako Verů, než toto 😞.


I tady jsme na vážkách, je to půl na půl a dáváme 4 hvězdy z 5. 

Celkově nás kavárna dost překvapila, jak negativně, tak pozitivně. Nápoje naprosto super, Interiér a jídlo tak půl na půl a obsluha, ta naprosto pohořela. Dáváme tedy 3,5 celkem. 

Oficiální stránku kavárny jsme bohužel nenašly, každopádně alespoň Instagram  přikládáme @cafeminikrakow


My vám moc a moc děkujeme, že nás čtete. Napište nám, zda jste v Polsku tuto kavárnu navštívili a jestli vám tam chutnalo.

My se na vás budeme těšit zase příště, tak ahoj!

VÝHODY:

      

   



Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat