sobota 21. prosince 2019

Recenze: Cukrárna na nádvoří / TRVALE UZAVŘENO


    

Ahojky všecí, vítáme vás v Cukrárně na nádvoří... Že neznáte tuto cukrárnu? Nedivíme se. Tato kavárnička je je opravdu skrytým klenotem v Praze.

Nachází se na adrese Národní 37/38, 110 00 Nové Město a mají otevřeno od - po od 8:30 do 19:00, v sobotu od 10:00 do 19:00 a v neděli sem prosím nechoďte, nýbrž je zavřeno.

Z nabídky jídel můžete zvolit krásné zákusky, zmrzlinové poháry, kávy, čaje, limonády a mnoho dalších.

Posedět je možnost na jejich zahrádce, ale i uvnitř, můžete s sebou přivést chlupatého mazlíčka i své dítě 😁 Se vším tu počítají.


Interiér je poměrné malý, jen pár stolečku a bar uprostřed. Sedly jsme si tedy na zahrádce, spíše jen ven ke stolu, nebylo to nějak extra přitažlivé nebo tak. Nic moc se tady dodat ani nedá.

Exteriér získává smutné 4 hvězdy.

Obsluha zde byla velmi milá a hlavně trpělivá, i když si některé z nás vybíraly opravdu dlouho. Paní rozhodně nechyběl úsměv a neváhala poradit, pokud jsme si byly nějakým nápojem či zákuskem nejisté. Za nás rozhodně 5*.

Verči Meruňková limonáda byla opravdu chuťově výborná, s bublinkami a ovocem uvnitř (kousek pomeranče a citronu).


Latte bylo doneseno v menší vysoké sklenici, přesto bylo tak akorát. Bylo dobré a nebylo ho ani třeba moc sladit.

Horká čokoláda bylo moc dobrá a bylo jedno, že bylo venku teplo. Čokoládu nebylo vůbec třeba sladit. Donesena byla ve vysoké sklenici, o něco vyšší než latte.

Nápoje se vysloužily 5 hvězd z 5.


Zmrzlinový ovocný pohár si Verů mohla namíchat sama. Zvolila 3 příchutě podle své volby (vanilku, čokoládu a stracciatellu), šlehačku, ovoce a zdobení. Pohár byl naprosto skvělý, hezky v horkém počasí osvěžil a vřele ho doporučujeme.

Citronový cheesecake byl svěží s lehkou příchutí citronu, která byla velmi vyvážená. Porce byla tak akorát, navrchu ozdobená kolečkem citronu a čokoládovou tyčinkou.


Míša řez byl opravdu "míša" řez. Dokonce i ten medvídek na něm byl, jako ozdoba. Dortík byl velmi sytý, jako opravdu, a docela dost i sladký. Přesto velmi dobrý.

Jídlu dáváme 4,5 hvězd z 5.

Celkem od nás kavárna má 4,5 hvězd z 5.

Odkaz na oficiální stránku máte zde. Na Insta je hledejte pod @cukrarnananadvori

My vám děkujeme za to, že nás čtete. Dejte nám vědět, zda sem chodíte a jak vám tu chutná.

Uvidíme se příště! PA!
VÝHODY:



       

   


Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat