čtvrtek 9. ledna 2020

Recenze: Bistro Lovely Day



    

Krásné odpoledne vážení, vítejte u nové recenze. Tentokrát spolu opět zavítáme do Holešovic, vystoupíme na zastávce dělnická a vydáme se, ne do VNITROBLOKU ani do Barry Higgel's, ale do bistra, jehož název víte už z popisku.

Vítejte v Bistru Lovely Day a ano po návštěvě tohoto podniku budete mít lovely day. Kavárnu/bistro najdete konkrétně na adrese Komunardů 1365/7, 170 00 Praha 7-Holešovice, zavítat sen můžete každý den ve stejný čas a to od 8 do 22 hodin.

Pokud jsme vás ještě nenalákaly, stačí říct slovo SNÍDANĚ, skvělé snídaně a je nám jasné, že jdete. Ceny jsou tu příznivé, jídlo boží a interiér útulný. Tak vzhůru na návštěvu, ale prosím, nejdříve tento článek dočtěte 😁.


Interiér je na první pohled nádherný, stejně tak i na druhý. Přesto se nám zdál malinko přeplácaný. Eli si dokonce stěžovala, že je na stěnách takového textu, že si ho nestihne všechen přečíst. Přesto je toto místo opravdu hezké a my můžeme v klidu dát 4,5 hvězdičky.

 

Obsluha nám přišla na první pohledu moc milá. Navíc jsme byly obslouženy velmi veselou a usměvavou paní. Slečny na baru byly v dobré náladě, i když to bylo časné ráno, celkem celý personál na nás nechal příjemný dojem. Dáváme 5 hvězdiček!

Perníčkové latte (75,-) bylo velmi výrazné. Zvlášť koření v něm. Na chuť bylo moc sladké, latte art odpouštíme, jinak nic moc a Verů by si ho tu znovu už nedala.

Cappuccino 2x (59,-) - + mandlové mléko 1x (15,-)
Káva byla opravdu dobrá, stačilo přidat dvě malinké, divně vypadající "kostky" cukru, a bylo mňam.

Nápojům dáváme 4,5 hvězdy z 5. 


Oproti latte, bylo jídlo, které Verů zvolila, jedinečné. Dala si lívance se sezónním ovocem a karamelem (139,-). Porce se možná na první pohled zdála malá, ale po dojedení byla naprosto akorát. Těsto bylo nadýchané, chutné a v kombinaci s ovocem a karamelem perfektní. Tohle jídlo si zaslouží plný počet bodů.

Omeleta s houbami, mozarellou, rukolou a rajčaty (139,-).
Omeleta byla výborná, hlavně v kombinaci s houbami a mozarellou. Pokud máte rádi vydatnou slanou snídaní, tato verze je právě pro vás. Určitě to byla jedna z top omelet!


Vejce benedikt v opečeném bagelu, s polníčkem, rajčaty, + 2x vejci a holandskou omáčkou (139,-).

Jedno z nejlepších jídel, rozhodně v top 10, které Jíťa ochutnala. Holandská omáčka byla správně připravená a velmi dobrá. Vejce byla obě tekutá a správně udělaná. Jen škoda, že jeden bagel byl úplně suchý a v podstatě jen přiklápěl ten naplněný.

Rozhodně dáváme 5 hvězd z 5. 

Celkově dáváme 5 hvězd z 5. 

A co vy, byli jste na snídani nebo máte chuť zajít? Dejte nám vědět.

Oficiální stránku máte tu. Na insta je hledejte pod @bistrolovelyday

Mějte se moc, moc fajn. Označujte nás na vašich fotografiích se zážitky a příště zase ahoj.


VÝHODY:

      

   

Holky ze Zážitky na 4  

Žádné komentáře:

Okomentovat