úterý 21. dubna 2020

Recenze: Brunette Burger


    

Ahoj ahoj! Víte, kam zavítáme dneska? No přece na plzeňské burgry! Tak rozklikněte a pojďte s námi.
Bistro Brunette Burger je trochu skrytým místem. My jsme tento podnik hledaly teda hodně dlouho. V plánu jí navštívit jsme měly už hodně dlouho a jsme velmi rády, že se nám to podařilo. (Dle doporučení Honest Guide jsme teda očekávaly Blondies Burger). Ale zjistilo se, že Blondies už od listopadu 2019 není. A na jejím místě vzniklo bistro s podobným názvem, konceptem a vzhledem. Každopádně, jsme rády, že nějaké burgry jsme dostaly. To byl přeci jen náš hlavní cíl.

Bistro se nachází v klidné ulici Perlová 8.

Otevřeno mají každý den kromě neděle, a to 11:00 až 15:45; 16:30 - 21:00.

Nabídka je zde rozmanitá - burgery (různých velikostí), vegetariánské burgery, střídají se sezonní speciality, a dezerty. Z nápojů tu mají limonády, horké, ale i alkoholické nápoje.


Opravdu malinkatý prostor nás překvapil. Interiér byl takový obyčejný, na jednu stranu ničím neoriginálním nepřekvapuje, naopak ničím zákazníky ani neodrazuje. To spíše toaleta, která byla opravdu malinkatá. Při mytí rukou se tam jeden ani nevešel, protože tam překážel záchod a když si chtěl jít člověk odskočit, tak zase překáželo umyvadlo. Takže asi tak.

Interiér nenadchl, ale ani neurazil. Dáváme 4,5 hvězdy z 5.

Obsluha byla milá. Vyhověla nám, když jsme požádaly o propečené maso. Co nás trochu zarazilo, že v menu byly brambory k obědovému menu zdarma, my jsme myslely, že je to dáno automaticky, když se slečna nezeptala. No očividně to bylo pouze na požádání. Nevadí, pro příště když tak už víme. 

Za jistá nedorozumění dáváme 4,5 hvězd z 5.   

Malinová limonáda (52,-) byla ze začátku celkem sladká, později po zamíchání byla velmi chutná. A klidně bychom jí ochutnaly znovu.


Nápoj hodnotíme 5 hvězdami z 5.

2x Queen burgers (125,- za 1 burger), (nejmenší velikost) byl moooc dobrý. Pro Verů konečně premiéra velmi, ale velmi dobrého burgeru a už teď by si ho chtěla dát znovu. Za Verů prostě plný počet hvězd. Za Jíťu super. Rozhodně skvělý hamburger, maso šťavnaté a nevysušené, krásně připravený, jen zamrzelo to, že se obsluha nezeptala na stupeň propečení masa. Musely jsme si za nimi doběhnout až do kuchyně (doslova) a požádat si o lehce propečenější maso, jelikož nemáme rady úplně krvavé. Ale nakonec bylo vše, jak jsme si přály.

1x Vegetariánský burger - Cheddar, 129 Kč
Burger a hodně sýru je pro Eli top kombinace! Tento vegetariánský burger vůbec nezklamal. "Maso" bylo z fazolové směsi, dobrá byla i omáčka. Eli by si klidně dala příště i větší porci.


Jídlo hodnotíme 4,5 z 5.

Celkově si od nás bistro vysloužilo 4,5 hvězd z 5.

A jestli se v brzké době dostaneme do Plzně opět, je jasné, kde na obědě skončíme!!

Jak často chodíte na burgry vy? Máte nějaký podnik, který bychom v Praze měly navštívit i my? Dejte vědět. 😊

PS: Pokud máte o podniku chuť zjistit si více, mrkněte na jejich Facebookovou stránku zde. Nebo je hledejte na Instagramu pod @brunetteburgerperlova.

Mějte se zatím krásně a za pár dní zase u nových článků čau.


VÝHODY:


       

   

 

Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat