úterý 28. července 2020

Recenze: FIVE Points Bistro (Bratislava)


    

Zdravíme. Pamatujete na náš výlet na Slovensko začátkem tohoto roku? Máme tady pro vás ještě jednu recenzi na tamní kavárnu.

Jedná se o podnik FIVE Points Bistro, který se nachází na adrese Panská 23, BRATISLAVA - SK, 82101. Byla to naše poslední zastávka před cestou domů, takže jsme se tu chvilku zdržely. Otevřeno mají PONDĚLÍ až ČTVRTEK od 9:00 do 23:00, PÁTEK od 9:00 do 22:00, SOBOTA od 9.00 do 00.00, NEDĚLE od 9:00 do 22:00.

Interiér tohoto podniku byl moc hezký. Možná jen kdyby v prvním patře bylo méně míst k sezení, ničemu by to rozhodně nevadilo. Není zrovna 2x příjemné, když se okolo vás tlačí pán, který vám nejen že vrazí své pozadí skoro do obličeje, ale ještě ke všemu vám porazí pití, které již máte na stole.


Dolní patro kavárny bylo mnohem hezčí, s méně stolečky. Podle nás působilo mnohem útulněji. Široký bar je rozhodně velkým plusem, to samé i sezení u oken. Co nás však nejvíce dostalo, jsou jejich vypouklá zrcadla na toaletách. Za nás jenom tento výstřední doplněk dostává 4,5 hvězd z 5. Bohužel za tu přeplácanost spojenou s místy ubíráme půl hvězdy.

Obsluha se zdála trošku zbrklá a chvíli i zmatená, ale žádnou chybu neudělali a úsměv taky nechyběl, takže na 4 hvězdičky to v pohodě stačí.


Bezovo-citronová limonáda byla skvělým osvěžením k večeru. Nestála mnoho, ale na jednu stranu také nebyla nejlevnější. Super byla papírová brčka a také citron a led, který byl do limči přidán.

Citronáda pro toto pití může znít až moc vznešeně. Jednalo se o vodu s trochu vymačkaným citronem a hodně citronkou. Kyselá voda s lehkým náznakem citronu. Takže za Jíťu nic moc...(Foto v úvodu)

Dáváme 4 hvězdy z 5.

Jídlo nás bohužel nezaujalo, nemáme tedy co hodnotit, tak snad něco ochutnáme příště.

Celkově dáváme podniku 4 hvězdy z 5.

Odkaz na stránku podniku máte zde. Instagram máte tady.

Co vy a kavárny v Bratislavě? Máte nějakou oblíbenou? Dejte nám vědět.

Teď se asi déle nikam do ciziny nepodíváme, ale nikdy neříkej nikdy, že? 😃 Uvidíme se u dalšího článku. Mějte se krásně.


VÝHODY:

       

   

 

Za holky ze Zážitků na 4, Jíťa a Verů

Žádné komentáře:

Okomentovat