sobota 3. října 2020

Tip na 4: CZE - Cafe Hrnek


Česká republika - Praha 7 - Holešovice
Café Hrnek

Zdravíme. Opět vám sem přidáme jen Tip na 4, ale to snad nevadí. Tentokrát jsme s Eli navštívily úplně novou kavárnu (a to neříkám jen proto, že jsme ji neznaly, ale proto, že je otevřená od pondělka). Nezvládly jsme sem sice zajít už v pondělí, ale následující den jsme tam byly jako na koni.

Café Hrnek můžete najít na adrese Veletržní 839/49, 170 00 Praha 7-Holešovice.

Zatím mají otevřeno na zkušební provoz, ale můžete se zastavit od pondělka do pátku mezi 8 až 18 hodinou, v sobotu až od 10 a v neděli ani nevstávejte z postele, je totiž zavřeno.

Interiér je spíše minimalistický. Najdete zde spíše jen nábytek a sem tam nějakou dekoraci a pár obrazů. No, nadarmo se neříká, obraz lepší než tisíc slov. 🤔

Naše objednávka byla spíše klasická, přesně jako ve většině kavárnách. Objednaly jsme si Cappuccino (65,-) a Flat white (75,- + 15,-) s ovesným mlékem. Flat white bylo moc dobrý, káva nebyla vůbec kyselá, a Eli si jí vychutnala v krásném hrníčku.


Cappuccino vypadalo na první pohled moc hezky, ale problém nastal v momentě, kdy Jíťa kafe ochutnala. Bylo kyselé, což některé kávy občas bývají. Bohužel to nespravila ani lžička cukru, což většinou stačí. Po krátkém rozhovoru s milou obsluhou nám bylo vysvětleno, že tento druh kávy může být kyselejší, přesto byla Jítě nabídnuta výměna kávy za jinou, která byla úplně v pořádku. Ta byla už chuťově dobrá, po kyselosti ani zmínka, cukru netřeba. 🤔🤷

Z jídla si objednala jen Eli povidlovou buchtu (45,-) Ta byla dobrá, jedině opravdu malinká, pro pořádnou svačinu by člověk potřeboval sníst asi hned dvě.

Tak, tady máte naše pocity a poznatky, nyní můžete vyrazit ochutnat na vlastní pěst. Pokud chcete, můžete mrknout na jejich Instagram @cafehrnek.

Tak mějte pěkný víkend.
VÝHODY:

      

Za Zážitky na 4, Jíťa a Eli

Žádné komentáře:

Okomentovat