úterý 6. října 2020

Recenze: Kafe Mělník


    

Zdravíčko. Přinášíme vám další recenzi na kavárnu, tentokráte z Mělníka. Z naší strany šlo o neskutečně spontánní výlet a my jsme nakonec rády, že nám vyšlo krásné počasí a my měly možnost poznat nejen město, ale také tento krásný podnik.

Kavárna se nachází nedaleko autobusového a vlakového nádraží na adrese Krombholcova 3474, Mělník 276 01. Otevřeno mají Pondělí – Pátek: 8:00 – 19:00, Sobota – Neděle: 10:00 – 18:00. zvolit si můžete výběrovou kávu i pražená zrna kávy na doma. Dorty, koláče, zapečené bagely i limonády.

Interiér nám tu přišel moderní a stylový. Najednou jsme měly pocit, že jsme někde v Praze 😅 Po levé straně je bar, police s kávou z Doubleshotu a různými termohrnky, vpravo je pár stolečků a mají zde i zahrádku. My jsme zvolily stůl úplně v rohu u zdi a měly jsme krásný výhled na celou kavárnu. Líbily se nám živé kytky v hezkých hrnečcích a polaroidové fotky na zdech.

Interiér hodnotíme za 5.


Obsluha podniku byla velmi milá, usměvavá a rychlá. K žádným problémům nedošlo, dokonce i po doobjednání jídla, bylo vše doneseno ve velmi rychlém čase. Ani s placením nebyl problém. Za nás velké plus. Dáváme 5 hvězd z 5.

Z nápojů jsme zvolily limonády.

Pomerančová limonáda (55,-) byla velmi, ale velmi dobrá. Akorát sladká, příjemně chlazená s eko brčkem a mátovou ozdobou. Co více si přát že.

Grepová limča byla moc mňam, přesto nejlepší mají ve FIGO (kousek od aquapark Šutka). Tahle ji ale byla dost blízko. A jak bylo zmíněno, s eko brčkem, ne však papírovým, ale kovovým, což je 100% lepší, než pít mokrý papír.

 

Malinová limonáda byla výborná! Osvěžující, akorát sladká a za přiměřenou cenu. Dostaly jsme jak brčko tak i lžíci, což se k té malinové moc hodí, Eli tam nenechala ani jednu malinku 😅

Nápoje hodnotíme za 5!

Bagel s trhaným kuřecím masem byl rozhodně TOP. Výborný bagel s BBQ omáčkou, kuřecí maso bylo křehké a výborně ochucené. Jediné minus jsme viděly v pečicím papíru, který se na bagel připekl a nechtěl dolů. K bagelu byl ještě dodám stranou baby špenát v syrovém stavu a mistička chipsů, které chutnaly jako slané Lays brambůrky.


Mistička s mangem a jogurtem (55,-). I tento desert byla naprosto výborný. Lehký a lahodný. Tak akorát velký. V letním období příjemně zasytil a osvěžil. Za Verů velké doporučení.


Eli bagel s kuřecím masem a sýrem byl naprosto super! Čerstvě zapečený, se šťavnatým kuřecím a mističkou s chipsy na straně. Nebylo to zrovna nejlepší jídlo, co se týče procesu pojídání, ale chuťově můžeme jen pochválit.

Jídlu dáváme 5 hvězd z 5.

Celkově si tedy od nás podnik vysloužil plný počet bodů a jsme rády za jeho návštěvu.

Odkaz na jejich oficiální stránku máte zde. Na Instagramu je hledejte pod @kafemelnik.

Co vy a podniky v Mělníku?

Tak... Tentokrát je to od nás vše. Určitě pokud budete poblíž sem zajděte, mají to tu fakt výborné. A my se těšíme až se uvidíme u další recenze.

VÝHODY:

        
   
 

Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat