úterý 29. září 2020

Recenze: Kafe a knihy "Jednota"


    

Ahoj. Jsme tu zpět a hádejte, co pro vás máme? Ano, správně jste uhádli, Je to nová recenze na podnik s názvem Kafe a knihy Jednota. Jedná se o knihkupectví, kde si můžete vychutnat i kávu. A jestli jejich káva stojí za to, se dozvíte o trochu níž.

Jednotu naleznete na adrese Pražská 158., 390 01 Tábor. Otevřeno mají každý den od 9:00 až do 18:00.

Interiér podniku je naprosto neotřelý. Kavárna je zároveň knihkupectvím a nabízí tak mnoho nádherných knih všech žánrů. Z čehož Verů byla nadšená a hned čerpala plno inspirace. Nábytek podniku je laděn do světlého dřeva, stejně jako bar. Uvnitř se nachází i mnoho doplňků a barev, například polštářky, květiny ve vázách ...


Exteriér podniku byl také moc krásný. Jednoduché sezení v podobě dřevěných lavic, židliček a stolů. Co nás naprosto uchvátilo bylo pletené křesílko. Posuďte sami, fotka tam být musela. Super je také výhled na ulici, tudíž máte přehled o tom, co se kde děje.

Dáváme 5 hvězd z 5.


Obsluha nám přišla moc milá. Slečny byly ochotné a usměvavé i při velkém množství lidí. Objednávaly jsme na baru a nápoje nám byly doneseny rychle a bez problémů.
Obsluze dáváme 5!

Mocca (58,-) bylo velmi, velmi dobré. Káva nebyla nijak kyselá, nepotřebovala sladit. V nápoji tak bylo až moc čokolády, ale to nevadí, ta byla též dobrá.
Za Verů tam ke konci bylo čokolády mnoho. Káva tak měla trochu hořký ocásek. Ale i tak jí moc chutnala.


Cappuccino s ovesným mlékem (65,-) bylo opravdu výborné! Kombinace s ovesným mlékem je za Eli nejlepší, a tak si užívala každé usrknutí 😏


Nápoje hodnotíme za 5!

Brownies s kousky čokolády a mořskou solí! Jakože první chuť trochu šok, ale poté naprostá delikatesa. Spojení čokolády a mořské soli (v malém množství) bylo naprosto jedinečné. I takto malý kousek zákusku naprosto zasytil. Verů jej hodnotí jako naprostou bombu a doporučuje Vám ho. Takže jasných 5 hvězd z 5.

Celkově dáváme 5 hvězd z 5.


Tak co? Zaujal vás tento koncept knih a kavárny? Nás opravdu ano, a Eli s Verčou se jako správné knihovnice nemohly knih uvnitř nabažit. Pokud i vy budete mít cestu kolem, mrkněte dovnitř, ochutnejte kávu. Rozhodně neprohloupíte.

Odkazy na Instagram @kafeknihyjednota a na stránku kavárny tu.

Tak zase příště u další recenze. Pa,



VÝHODY:

        
   
 
Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat