sobota 30. ledna 2021

Recenze: Botanica Coffee Truck


    

Ahoj, ahoj, ahoj, vítejte u dnešního článku. Naším nedávným navštíveným místem byl Botanica Coffee Truck. Místo, které prolétlo na podzim loňského roku Instagramem, samozřejmě neuniklo ani nám a tak jsme se sem vydaly taky! No co, hezkou fotku chce každý ne?

Toto místo najdete na adrese Moskevská 372/35, 101 00 Praha 10-Vršovice. Otevřeno zde mají každý den včetně víkendů od 8:00 do 19:00.

Cenově je to tu trochu vyšší, to však nemění nic na tom si sem tu kávu, čaj, horkou čokoládu nebo jakýkoliv jiný nápoj dát. V trucku lze platit pouze kartou, takže na to myslete. Cash můžete nechat pouze jako dýško do skleničky.


Co se týče prostoru, je zde možné pořídit si krásné květiny a dekorace do domu/bytu nebo si zde udělat krásnou fotku, protože celý exteriér je nádherně vyzdoben. Více o výzdobě prostoru a exteriéru níže.

Exteriér byl doslova kouzelný. Téma Vánoc a čínského nového roku spolu s čerstvě nasněženým sněhem bylo opravdu dechberoucí. Stromeček, ozdoby, lampiony... no fotky vydají za milion slov. 😊🎎🎄🎐


Ale pokud byste tam přišli v jiné období, výzdoba by byla jiná. Dekorace se tu totiž střídají tematicky.

Prostoru dáváme 5 hvězd z 5.

Obsluha byla celkem příjemná. Usmívala se, objednávku vyřídila poměrně rychle. Teda tu naší. Předchozí objednávka trvala obsluze jen necelých 20 minut. 🤷 Při placení paní Verče přisunula terminál i sklenici s Tips, kterou nezapomněla "decentně" zacinkat. Proti tomu dát dýško nic nemáme. Ale z vlastního rozhodnutí, ne když si o něj někdo takto řekne.

Obsluha od nás má 4 hvězdy z 5.


Obě jsme si objednaly horkou čokoládu s marshmallow (80,-). Chuťově byla čokoláda výborná. Hustá pěna, jemná chuť, akorát zahřála. Jediné, co Verů nevychytala, bylo pití nápoje, když jsou uvnitř marshmallow. Jaksi si to na sebe vylila, ne moc, ale i tak. To víčko sundavat neměla. I když, pokud by Veru nesundala víčko, nemohla by sníst marshmallow. Trošku byla cítit absence jakékoliv lžičky, takže jsme byly nucené to jíst dřevěnými míchátky, které nám nahradily čínské hůlky. Což bylo pěkně na nic.

Čokoládka zabodovala, teda až na tu cenu a ty míchátka. Takže 4,5 hvězd z 5.

Jídlo jsme neochutnaly žádné. Ale na výběr byly sušenky a jiné malé dobroty. Tak možná příště.

Jídlo tedy nehodnotíme.

A Celkově dáváme trucku 4,5 hvězd z 5.

Co vy a tohle místo, byly jste? Máte fotku? A chutnalo vám? Dejte nám vědět. PS: pokud budete chtít znát více stánkových podniků, mrkněte sem.

Odkaz na jejich Instagram najdete zde @botanica.coffee.truck.

Od nás je to takto všechno. Mějte se krásné a zase příští sobotu ahoj 👋🏻.


VÝHODY:
  
      
   
 

Za holky ze Zážitky na 4, Verů a Jíťa

Žádné komentáře:

Okomentovat