sobota 6. února 2021

Tip na 4: CZE - 4 take away kavárenské stánky v Praze

Ahoj všichni a vítejte u dnešního článku. Pojďme se společně podívat po Praze. Přesněji pojďte na kafe! A ne nezajdeme do klasických podniků a k jejich okýnkům, ale zajdeme k nim přímo. Že nechápete, jak to myslíme, nevadí... Rozklikněte a dozvíte se více.

První naší zastávkou je již tradičně náš nejvíc oblíbený "stánek" s kávou --> Coffee Cube. Tento konkrétní najdete naproti Palladiu na Starém městě. O Coffee Cube jsme zde psaly a rozhodně ne jednou. A ani tentokrát to nebudou žádné špatné komentáře. Právě na opak. Tenhle podnik zbožňujeme a jejich kávu si nemůžeme vynachválit. Otevřeno v tomto stánku mají každý den. V pracovním týdnu od 9:00 do 17:00 o víkendu od 10:00 do 17:00. Za hezkého počasí je možné tu i posedět. Za jiných okolností si ji budete muset vzít s sebou, ale právě o tom ten článek je že.. Odkaz na naší velkou recenzi máte tady 💓.


Druhým naším tipem je nedávno navštívené místo Botanica Coffee Truck. V zastrčené uličce, uprostřed vnitrobloku. Ve Vršovicích na vás čeká tohle úžasné pojízdné autíčko s nádherným fotogenických exteriérem a i krytými místečky k sezení. Otevřeno mají každý den od 8:00 do 19:00. Na výběr je tady opravdu mnoho variant kávových nápojů a také květinářství, které rozhodně navštivte, pokud chcete rozzářit svůj byt.

Odkaz na naší recenzi máte tady. Jen teda nezávidíme spolubydlícím, asi to není úplně příjemné, když od rána do večera posloucháte na plné pecky hudbu z kavárny.


Poslední tip je na kiosek/stánek Kavafaktura. Ten najdete na adrese Národní 41, 110 00 Staré Město. Otevřeno zde mají v pracovním týdnu od 8:00 do 20:00 o víkendu od 9:00 do 20:00. Volit zde můžete opět z mnoha variant kávových nápojů. A na jisté a dobré rychlo kafe s sebou to rozhodně stačí. Eli oblíbená je tu filtrovaná káva a cappuccino.
Instagram: @_kavafaktura_


Co nás teď tak ještě napadá, je možnost koupě kávy z Kofi-Kofi vozů. Ty obvykle potkáváme na Karlově náměstí, V Karlíně nebo na Náplavce. Na Karlově náměstí mají otevřeno pouze v pracovní dny a to od 7:30 do 17:00. Dobrou kávu sebou vám připraví také a rozhodně vás potěší a zahřeje.
Instagram: @kofi_kofi


Od nás je to tímto mini článečkem vše. Chtěly jsme vám takto dát alternativu k výdejovým kavárenským okýnkům. Pokud znáte ještě jiné dobré stánky s kávou, rozhodně se tu podělte v komentářích.

Mějte krásný zbytek víkendu a příště zase ahoj!

Za holky ze Zážitky na 4, Verů




Žádné komentáře:

Okomentovat