sobota 16. ledna 2021

Recenze: Coffee corner bakery


    

Krásný den všem. Vítejte u našeho nového článku. Ještě z dob předvánočních, kdy na dva týdny byly otevřeny všechny podniky, aby lidé mohli ochutnat všechny kousky svobody.

Samozřejmě, nebyly bychom to my, kdybychom nevyrazily na pár kavárenských obchůzek. Jednou z nich se proto stala i kavárna Coffee corner bakery.

Tento podnik najdete na adrese korunní 96 na Vinohradech. Otevřeno mají každý pracovní den od 8-18. O víkendech od 9/9:30-18. Nejlépe se sem dostanete z Náměstí Jiřího z Poděbrad, případně od zastávky Vinohradská vodárna.

 

Celá kavárna je docela velká. Při vstupu hned po pravé straně vidíte bar a několik stolů naproti. Nejpopulárnější místa jsou asi u oken, krásný výhled a možnost pozorovat rušnou ulici s hrnkem kávy v ruce. Když půjdete trošku dál po schodech nahoru, tak naleznete větší místnost a víc míst k sezení, nejen u stolů, ale i v křesílkách. Samozřejmě nechyběly vánoční dekorace, jak u oken tak i u baru. Líbily se nám květináče, živé rostliny a útulné lampy.

Interiér hodnotíme za 5!


Obsluha byla moc příjemná. Bez sebemenších problémů i v přeplněné kavárně pro nás nalezly místo. To, že jsme si 3x sami přesedaly vždy zaznamenaly, tudíž jsme i naše objednávky dostaly bez problémů. U placení také nebyl problém. Za nás jasných 5 hvězd z 5.

Z nápojů Verů vybrala Kakao. Taková vánoční klasika, kterou Verů volí vždy v zimě pro zahřátí. Kakao bylo teplé a díky pěně i velmi lahodné. Sladit nebylo třeba. A latte art se také povedl.


Cappuccino Eli chutnalo. Hrnek s krásným latte artem nám chyběl už dlouho. Když už jsme měly šanci posedět uvnitř, tak Eli sáhla po klasickém cappuccinu (s rostlinným mlékem) a bylo to parádní.


Nápoje si od nás vysloužily 5 hvězd.

Kuřecí maso v bulce (79,-) si Verů vybrala hned na první dobrou z výlohy u pultu. Bulka byla hezky měkká, trhané maso také. Vše krásně doplňovala omáčka a zelenina, které v bulce byly přidány. Takže doporučujeme. Jediné co musíme vytknout je vyšší cena u jiných jídel v menu.

Wrap zeleninový (65,-).
Eli si zvolila taky něco z výlohy a byl to zeleninový wrap. Byl čerstvý, s mixem salátů a sýrem uvnitř, a taky s nějakou omáčkou. Naprosto stačil pro svačinku.


Jídlo hodnotíme 4,5 hvězdami z 5.

Celkem dáváme 5 hvězd z 5.

A to je pro dnešek od nás opravdu vše. Jaké podniky jste stihli vy? A bylo jich hodně?

Coffee Corner můžete najít na Instagramu pod @coffee_corner_bakery.

Mějte se moc krásně, užívejte si ledna a nádherné zimy a zase příště ahoj!

VÝHODY:
        
   
 


Za holky ze Zážitky na 4, Verů a Eli

Žádné komentáře:

Okomentovat