sobota 26. března 2022

Tip na 4: CZE - Onesip coffee

 

Česká republika - Praha - Staré město

Krásnou sobotu vážení, vítejte u nás na blogu. Dnes se spolu vydáme na jedno fajn milé a chuťově moc dobré kafe. 

Kousek od Anežského kláštera (foto v úvodu) najdete podnik s názvem Onesip Coffee. Jde o malou prodejničku, kde vám doporučujeme spíše myslet na to, že je to take away podnik, než kavárna, kde si v klídečku sednete, dáte kafíčko a budete rozjímat nad životem. 

Otevřeno mají v pracovní týdnu od 9:00 do 18:00. V sobotu zavřeno a v neděli sem zajděte od 10:00 do 17:00. 

Podniku dominuje veliký pult s vitrínou. Na druhé straně najdete vysoký regál s naprosto skvělými designovými hrnečky, které si můžete koupit. 

Obsluha byla na poměrně dost brzkou hodinu veselá. Jediné co se nám úplně nelíbilo bylo jisté rýpnutí od slečny. Ale bereme to. Zmiňovat o co konkrétně šlo sem psát nebudeme, ale slečna si to mohla odpustit. 

Z vitríny si můžete vybrat nápoj v lahvi, případně čerstvě upečené dobroty. Já jsem sáhla po croissantu, ale měli tu i koláče. Které taky vypadaly naprosto skvěle. 

Z nápojů jsem zvolila Cappuccino (60,-) sebou. Nápoj byl na cenu trochu menší, ale i přesto, že to bylo sebou jsme dostali kávu s hezkým latte artem. Chuťově byla káva skvělá a rozhodně cukr nebyl potřeba. Kávu mají od pražírny Candycane coffee. 

Takže souhrnem. Káva moc super, čerstvý croissant také. Prostředí fajn ve dřevě, jen moc malé (prostě espressobar) a obsluha v jednání trochu na hraně. Ale jinak super fajn místo, kam zajít na rychlé kafe a pro skvělý hrnky. 

Od nás je to i pro tentokrát vše. 

Odkaz na jejich webovky máte tady. Na insta je najdete pod @onesipcoffee.


VÝHODY:

        

Za holky ze Zážitky na 4, Verů

Žádné komentáře:

Okomentovat