sobota 1. dubna 2023

Dorado Coffee (Navštíveno 5.4.2022)



Zdravíčko, vítejte u nového článku. Aby těch kaváren v galeriích nebylo málo, vezmeme vás s námi do poměrně nové kavárny hned vedle Náprstkova muzea (pro některé z vás to asi už nový podnik není. Je to totiž bez pár dní přesně rok od otevření a naší návštěvy - no jo, jsme ostudy). Odkaz na mapu najdete pod článkem.

Dorado Coffee je podnik, kde najdete pel mel nábytek. Různé styly, různé velikosti, hlavně však, že to slouží svému účelu. My jsme zde byly zrovna v den, kdy poprvé otevřeli. Proto zde bylo také tak moc prázdno.

Obsluha uměla jen napůl česky. Objednávka byla proto trochu složitější. Tvorba nápojů také chvilku zabrala, ale vzhledem k tomu, že šlo zrovna o rozjetí podniku, tak to chápeme.


My jsme zde sáhly pouze po kávě - cappuccinu. Nápoj bez latteartu a velmi hořký. Nikde jsme se nedozvěděly ani o ceně nápoje - menu ještě neexistovalo. O účtence ani nemluvíme, protože jsme ji ani po požádání nedostaly - terminál ještě nebyl v provozu. Platily jsme pouze v hotovosti.

Co k tomu dodat více. pokud chtěli otevřít měli tomu dát ještě den, dva a vše si v klidu připravit. Takhle to bylo zbytečně chaotické.

Tak třeba tomu dáme šanci ještě příště.

Podniku dáváme 3 hvězdy z 5.

A jaký názor na podnik máte vy? Dejte nám vědět.

Mějte se krásně a zase příště ahoj.

VÝHODY:

      
   
 

Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat