sobota 29. dubna 2023

Meat&Greet Burgerhouse (Navštíveno 13.11.2021)


Krásný, překrásný víkend. Vítejte u nového článku. Přinášíme vám další postřehy z pražských restaurací. A ano zase jsme se vydaly na burgery. Kam už asi víte, to jak nám chutnalo se hned dovíte.

Podnik je uvnitř velmi hezký. Kombinace vysokých barových stolečků a cihlová zeď. Ideální prostředí pro večeři. Dominantou je ohromný bar. Bohužel co nás velmi zklamalo bylo místo hned u dveří, kde od nich velmi táhlo na záda. Samotné dveře totiž nešli dozavřít úplně. A naše návštěva byla na konci listopadu, takže si to asi dokážete představit. Od naší návštěvy už utekla nějaká doba, takže doufáme, že už je to dávno opraveno.


Obsluha tady byla poměrně fajn. Rychlá a pohotová.

Z nápojů jsme zvolily pomerančovou limonádu a variantu aperolu a opravdu nám to velmi chutnalo. Není nač si stěžovat.


Z jídel jsme zvolily burgery a hranolky s BBQ omáčkou. A tady jsme bohužel narazily. Burgery byly suché, žádná šťáva, málo ingrediencí uvnitř. BBQ omáčka nám nechutnala. Kombinace koření bohužel byla až moc výrazná. Samotné hranolky byly dobré.

 

Tím, že jsme měly očekávání mnohem větší a to jen proto, že je to vyhlášená burgrárna, tak za nás velké zklamání. Dokonce nám chutnalo i v jiných restauracích, které nejsou zaměřeny na burgery.

Co vy a tento podnik? My ho hodnotíme 3,5 hvězdami z 5.

Za nás vše. Mějte se moc hezky.

VÝHODY:

        
   
 

Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat