sobota 15. dubna 2023

Restaurace James Dean (Navštíveno 16.1.2022)


Ahoj a vítejte u nového článku. Tolik jsme o tomto podniku slyšely a tolik jsme se sem těšily, takže jsme moc rády za naší návštěvu, protože jsme si to neskutečně užily.

Podnik na vás dýchne opravdu americkým životem. Typické vybavení amerických nonstopových podniků, příjemná hudba, nábytek a celé prostředí laděno do bílé a červené. Samozřejmě všude mnoho filmových plakátů a jiných zajímavých doplňků. Servírky mají růžový stejnokroj a kolečkové brusle. Opravdu jak kdybyste se objevili v Americe ve 30. letech 20. století.


K obsluze také nemáme žádnou špatnou výtku, všichni byli velmi pohotoví a s úsměvem na tváři. Tedy i tady spokojenost.

Teď už ale rovnou na popis toho, co jsme si daly. Z nápojů jsme zvolily limonády za 75,- (Ananas a Bezinka s mátou). Obojí bylo naprosto výborné. Velké sklenice s ledem, bylinkami a tak akorát sladkým nápojem.


Z jídel jsme samozřejmě sáhly po Bacon Cheddar Burgeru 215 Kč (mleté hovězí s čedarem obalené ve slanině, salát, rajče, cibule, BBQ omáčka) a Classic Cheeseburgeru 190 Kč (mleté hovězí, cibule, okurka, rajče, salát, čedar, hořčice). Obojí bylo naprosté nebe v hubě. Krásně šťavnaté, tak akorát propečené, plno zeleniny. Nemáme co vytknout a už teď nám tečou sliny. Musíme tam znovu!!!!


K burgerům jsme zvolily ještě hranolky (55,-), majonéza s bylinkami (45,-) i toto bylo vynikající, jen už jsme byly úplně plné.


Podniku dáváme 5 hvězd z 5 a kdyby to šlo dáme ještě mnohem více!!

Znáte tuto restauraci? Byli jste tu? Dejte nám vědět.

Mějte se moc hezky a brzy zase na viděnou.

VÝHODY:

      
   
 
Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat