sobota 20. ledna 2024

DOS Mundos Café


Ahoj a krásný lednový víkend. Dnes bychom vás rády vzaly do DOS Mundos Café. Kavárna, která je jedinečná nejen pro svou kávu, kterou praží, ale také pro interiér, kde si opravdu nejen po ránu tu kávu dát chcete.

Kavárna DOS Mundos sídlí na Letné v ulici Milady Horákové, podobně jak jiné skvělé letenské kavárny. Otevřeno mají po celý týden. O víkendu je jediná doba, kdy se otevírací čas trochu liší. doporučujeme sledovat jejich stránky. Mapu s kavárnou najdete opět na konci článku.

Měly jsme to štěstí, že se chvilku před námi uvolnilo místečko na houpacích lavicích. Nejež, že si dáte výbornou kávu, ale ještě se usadíte na tak božím místě se super výhledem do ulice.


Interiér podniku je minimalistický. Všemu vévodí bílá a jednoduché linie. Hodně dřevěného nábytku a samozřejmě krásný velký bar.

Ani k obsluze nemáme výhrady. Pohotoví lidé, kteří vědí co a jak. Vše odsýpalo a vstřícností nešetřili.

Z nabídky jídel jsme nesáhly bohužel po žádné dobrotě, za to jsme využily nápojové nabídky. Obě jsme sáhly po cappuccinu (72,- šálek) a bylo naprosto vynikající. Jejich kávu zbožňujeme, takže zde nebylo co řešit.


Naší návštěvu hodnotíme velmi, velmi kladně (5 hvězd) a těšíme se na další.

Co vy a DOS Mundos? Znáte? Minimálně kávu ano. Dejte nám vědět do komentářů.

Mějte se krásně a zase příště ahoj.

VÝHODY:

        
   
 
Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat