pondělí 12. srpna 2019

Recenze: Bagel Lounge


    

Krásné sobotní odpoledne. Máme tu pro vás další recenzi, tentokrát s malou změnou. Nejedná se o pražský podnik, jako obvykle, ale o restauraci v Karlových Varech, kam jsme nedávno vyrazily na výlet. Zbylo nám trošku času, než jsme se měly vrátit domů a tento podnik nás zaujal na první pohled už ráno, že jsme se rozhodly zbylý čas strávit v něm. Rozhodně jsme nelitovaly! A kde, že ho můžete najít, kdyby vás netrefil do nosu, jako nás? V ulici T. G. Masaryka 825/45. Jen znovu připomínáme, že tentokrát se nejedná o Prahu, ale o Karlovy Vary s poštovním směrovacím číslem 360 01. To jen kdyby si to někdo chtěl zadat do navigace. 

Návštěvníky, a hlavně turisty před několikahodinovou cestou autobusem, určitě potěší možnost zásuvek, kde mohou nabít své mobily. Samozřejmostí je i Wi-Fi, takže s fotkami můžete hned na sociální sítě. A zaplatit můžete i kartou, takže se nemusíte bát o svůj stav hotovosti v peněžence.


Obsluhovala nás moc příjemná slečna. Rychle přijala naši objednávku a donesla naše pití bez dlouhého očekávání. Eli si objednala svařené víno a slečna se jí zeptala na věk, což potěší. Průběžně se také ptala, jestli je všechno v pořádku a byla usměvavá. Personál byl v tomto podniku prostě top. Strávily jsme tam docela hodně času, protože se nám vůbec nechtělo ven, byla totiž zima a už jsme jen čekaly až budeme moci vyrazit na autobus do Prahy. I když jsme si objednaly jenom pití, nikdo se na nás nijak divně nedíval. Nezdálo se nám ani, že se nás chtějí co nejrychleji zbavit, přestože už jsme si neobjednaly nic jiného.

Obsluze dáváme 5 hvězd z 5.


Interiér této kavárny je opravdu prostý a jednoduchý, rozdělen do dvou místností. Naproti vchodu v první místnosti najdeme velký bar. Posadit se zde můžete u stolečku s křesly a s výhledem na zahrádku z okna, nebo u jednotlivých stolů, z nichž jedna část je tvořena lavicemi s modrým potahem u zdi a židličkami, druhá pouze stolem a židlemi. Zadní místnost je věnována kuchyni. Všechny zdi jsou bílé s cihlovými prvky. Můžeme zde najít obří slepou mapu celého světa, kam si sami můžete přidat znaménko odkud pocházíte (Eli toho také využila) nebo plno různých super motivačních nápisů a dekorací.

 

Nám se modro - bílý interiér moc líbil, zvlášť kvůli té mapě, proto mu dáváme 5 hvězd z 5.

Z nápojů jsme si každá vybrala něco jiného. Verů klasicky cappuccino (55,-). To bychom nebyly my, aby jedna z nás neochutnala místní cappuccino. Bylo hezky horké, po doslazení vynikající spolu s latte artem božské! A v nádherném tyrkysovém šálku.

 

Eli zvolila svařené víno (69,-). Večer už byla docela zima proto se rozhodla zahřát svařeným vínem. Bylo přineseno akorát horké, s nakrájeným pomerančem a vůně byla moc dobrá. S dodáním cukru víno bylo výborné. Prostě svařené víno splnilo všechny požadavky, dobrá chuť, příjemná teplota, akorát velikost šálku. Není co dodat.

 

Další nápoj, který jsme zvolily byla horká čokoláda (65,-). Konkrétně po ní sáhla Kačí. Chuťově nebyla vůbec špatná. Super byly marshmallow a šlehačka na vrchu čokolády. Jediné co, tak velikost neodpovídala ceně, kterou jsme za nápoj daly, alespoň podle Kačky.

I přes nepřízeň počasí jsme jako poslední nápoj zvolily ledovou kávu (65,-). Byla netradičně donesená ve skleničce na vysoké noze, což zase ale bylo krásné na pohled. Navíc tak vynikly vrstvy kávy, přesně jako to bylo na obrázku v menu. V kávě byly kostky ledu, takže byla opravdu ledová. Pro usnadnění pití byla v kávě také donesena dvě krátká brčka. Pak už stačilo nasypat trošku cukru a s chutí pít. Káva byla opravdu dobrá, měla lehce výraznější chuť, což ale nebereme jako mínus. Takže pro milovníky ledové kávy můžeme vřele doporučit.

Nápojům dáváme 5 hvězd z 5.

Z jídelního lístku jsme bohužel po ničem nesáhly, jelikož jsme právě po obědě byly, ale na obrázku vypadalo vše hodně dobře a lákavě!! Nehledě na to, že jídlo i celým podnikem krásně vonělo. Proto jsme se rozhodly navštívit pobočku Bagelu znovu. Přece si tu ochutnávku jídel nenecháme ujít.

Celkově hodnotíme Bagel Lounge 5 hvězdami z 5.

Oficiální stránka zde.

Nezapomeňte mrknout také na jejich instagramová profil @bagellounge_kv


A co vy a vaše návštěva? Líbilo se vám tu?

Od nás je to pro dnešek vše a zase příště Ahoj!


VÝHODY:

       

    

 


Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat