čtvrtek 29. srpna 2019

Recenze: Mamacoffee



    

Ahoj, ahoj, ahoj. Vítejte u našeho nového článku. Kam se vydáme dnes, už podle názvu asi víte. Pojďme si to však přiblížit trochu více.

Kavárna Mamacoffee má spoustu poboček přesně řečeno 6 plus jednu pojízdnou, na kterou můžete narazit kdekoliv. Mimo to, kavárna nabízí ke koupi i kávu a spousta jiných kaváren těchto služeb samozřejmě využívá, proto není překvapením, že jsme kávu od Mamacoffee ochutnaly třeba i v Kutné hoře. Mimo kávy můžete samozřejmě sáhnout i po nějakém dobrém zákusku, který mají zrovna v nabídce.

Co nás velmi příjemně překvapilo, že v pobočce na Jiřího z Poděbrad, kterou jsme navštívily my (celá adresa zde - Náměstí Jiřího z Poděbrad 12, Praha 3), nemá wifi připojení, místo toho je doporučeno si povídat. A toho si velmi ceníme! Dalším naším palcem hore je, že zde můžete s mazlíčky a nebo posedět před kavárničkou za hezkého počasí venku.

Otevírací doba podniku je od po do pá od 8:00 do 19:00 o víkendu zde otevírají o hodinku později tedy od 9:00 do 19:00.

Ještě abychom nezapomněly, ke kavárně se nejlépe dostanete od metra Jiřího z Poděbrad, skrz plno stánků, kde si třeba nakoupíte i nějaké dobroty rovnou domů.


Vnitřek kavárny není nijak velký. Většinu prostoru zabírá bar, kde naleznete i zákusky. Je zde několik stolků. Spíše kavárna, kde si lidé kupují kávu s sebou. Dekorace byla nenápadná a vhodně zvolená k úměrnosti kavárny. 🙂


Dáváme 5 hvězd z 5.

Obsluha zde byla naprosto v pořádku. Tím, že na této pobočce jsou jenom dva stoly a lidé sem spíš chodí na takeaway coffee, tak obsluha zvládala krásně všechny klienty. Žádné dlouhé čekání ani nedostatek úsměvu. Vše skvěle.

 

Obsluhu od nás má 5 hvězd z 5.

Heřmánkový čaj. Byl donesen v konvičce, byl dobrý, není co dodat. Pokud zrovna budete mít chuť na rychlý čajík, určitě doporučujeme.

Horká čokoláda byla velmi lahodná v naprosto roztomilém hrnečku s proužky. Cukr nebyl potřeba. Pěna na vrchu byla úplnou nádhernou tečkou. Takže my jen vřele doporučujeme.

Cappuccino je zde dobré a plno kaváren jejich kávu používá i u sebe. Bylo velmi jemné a stačilo jen trošičku cukru k doladění chuti. Bylo donesené v puntíkatém hrnečku i s latte artem.


Nápoje dostávají 5 hvězd z 5.

Z jídel jsme zde ochutnaly mini čokoládovou bábovičku, která byla chuťově velmi dobrá, jen jako menší výtku dáváme, ještě ne úplně dopečené těsto. Je nám však jasné, že šlo o výjimečný případ, protože vždy jsou tam zákusky velmi dobré. (Foto v úvodu)

Jídlu dáváme 4,5 hvězd z 5.

Celkově si od nás kavárna vysloužila 5 hvězd z 5.

Všechny pobočky naleznete na jejich oficiálních stránkách - tady, tak mrkněte. Mimo to, jednotlivé pobočky mají i instagramové profily. My vás sem dáme alespoň jednu @mama_coffee.


Jinak ještě jednou mockrát děkujeme za vaše ohlasy na naše recenze. Červen kvůli zkouškovému dopadl se články tak, jak dopadl. Zkusíme vám to přes prázdniny vynahradit 😉

Mějte se krásně a zase u dalšího článku, tentokrát opět jen u tipu na 4, ahoj 😊.

 

VÝHODY:

     

    

 
Holky ze zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat