čtvrtek 29. srpna 2019

Tip na 4: CZE - The Miners Coffee and Characters

Česká republika - Praha 2 - Vinohrady

The Miners Coffee and Characters

 

Zdravíčko všichni, dneska tu pro vás máme nový tip na 4 a přinášíme vám ho rovnou z Vinohrad.

Na tuto kavárnu jsme se těšily docela dost dlouho…

(Ehm více spíše Eli, protože často chodila kolem tohoto místa a lákal jí jak interiér, tak i spokojení zákazníci, mají totiž velká okna, tak je všechno vidět zvenku 😀).

I přes ranní déšť jsme se tam s Veru šly podívat. A těšily jsme se na francouzské toasty, jenže je mají v nabídce jen o víkendu 😥 Proto jsme ten den zvolily sendviče, na French toasts se ale stejně ještě musíme stavit! (Je to láska♡).

Kavárna je nová, stylová a minimalisticky vyladěna. Otevřela se 9. března a už se jí opravdu daří, stálí zákazníci si užívají pohodlné otevírací doby (přes týden totiž mají otevřeno už od 7 ráno 👌), a různé akce a eventy týkající se nejenom kávy. To vše přidává tomuto místu svoji jedinečnost.

K naším objednávkám - Eli si objednala affogato (je to kopeček zmrzliny v espressu), nebylo to vůbec špatné, pistáciová příchuť zmrzliny perfektně ladila s hořkým espressem, takže není co vytknout až na cenu 🙈
No a sendviče sice nebyly naším přáním, ale ráno jsme potřebovaly něčím nabít energii. Chleba byl křupavý a měkký ve stejnou chvíli, náplň chutnala dobře a celkově to šlo.

Veru si dala klasické cappuccino, které bylo chuťově velmi dobré, do upršeného rána příjemné probuzení. Co se týče toastu, ten mírně zklamal. Chuťově byl moc dobrý, chleba byl akorát opečený, ale šlo o jednoduchý toast se šunkou. Z jídel toho na výběr moc nebylo, proto si brousíme zuby na víkendový brunch. Á French toasts. Co však můžu říci, tousty zde byly mnohem lepší než v Barry higgel's coffeehouse, ale o tom zase až příště.

Doufáme, že jsme vás k návštěvě The Miners alespoň trochu navnadily. Jsme rády, že nás čtete a zase příště hoj.



VÝHODY:

     

Verů a Eli

Žádné komentáře:

Okomentovat