sobota 31. srpna 2019

Recenze: Schreibwaren am Schloss Café


    

Ahoj všichni 😀🖐️ Postupně začínáme sdílet naše vzpomínky z květnového výletu do Mnichova 🙈 A nejen to, taky jsme rády, že vám můžeme představit náš nový blog. Nyní všechny naše staré i nové články naleznete na tomto webu. Teď už ale zpět k dnešnímu článku.


Tato kavárna nás zaujala cestou k zámku Nymphenburg.. a proto jsme se sem cestou zpátky šly zahřát za šálkem horké kávy. Nachází se v ulici Südliche Auffahrtsallee 78 konkrétní adresa zní ==> (Schreibwaren am Schloss Café Südliche Auffahrtsallee 78, 80639 München, Německo +49 89 66663074) a je přímo u zastávky Schloss Nymphenburg (Schloss Nymphenburg 80639 Mnichov, Německo).

Kavárna je otevřena každý všední den od 8 h. do 18 h., o víkendu otevírají až v 10 h., všichni si chceme přispat že jo 😏. V nabídce mimo horkých nápojů můžete nalézt i skvělé zákusky a jiné dobroty.



Kavárna je vhodná pro vegetariány. Za hezkého počasí můžete posedět na zahrádce. Možností je i rezervace, platba kartou, wifi i mazlíčci.

Hned ze začátku vám musíme říct, že nebyla žádná místa k sezení...ale nakonec jsme si přisedly k milému německému páru s dítětem, kteří nám velmi hezky nabídli, abychom si k jejich stolu přisedli. Z druhé strany nám místo na zavazadla poskytli asijští turisté, což bylo také velmi laskavé. Atmosféra byla moc příjemná, kavárna se zdála rodinná a taková svá.

Interiér této kavárničky byl velmi roztomilý. Malý, ale útulný. Příjemné posezení u menších stolů. Nalevo od vstupu menší dřevěný bar. Podle nás taková malá perníková chaloupka s dřevěným nábytkem a obložením stěn. Míst k sezení tu fakt nebylo mnoho. Všeho všudy 5 stolků s dřevěnými lavicemi 🧡 super byl i exteriér, kde jste za hezkého počasí mohli posedět, dokonce zde mají i kabinku z lanovky. Za nás má interiér 5 hvězd z 5. (Foto v úvodu)

Obsluhoval nás velmi milý číšník, který (když pochopil, ze německy neumíme) donesl anglické menu. A i přes Jíti neschopnost angličtiny nebyl nevrlý, naopak byl velmi laskavý a naším požadavkům vyšel vstříc. Kávu nám donesl skoro hned a vše bylo naprosto v pořádku. Prostě sympaťák!

Rozhodně od nás dostává 5 z 5.

Verů po hodně, hodně dlouhé době zvolila horkou mléčnou čokoládu, skoro bílou. A upřímně. Tohle byla snad ta nejlepší horká bílá čokoláda, co kdy Verů měla. Jemná chuť čokolády a mléka s nádhernou pěnou a artem na vrchu. K tomu malý čokoládový desert. ❤️ Nádhera !!


Cappuccino se sójovým mlékem bylo doneseno v obrovském šálku, Eli z toho byla celá nadšená 😄 Chutnalo dobře a dostálo své ceně. Eli prohlásila "Kdybych v Mnichově bydlela, v této kavárně byste mě viděli pořád 😅"


Zvláštností této kavárny bylo, že cappuccino nebylo doneseno klasicky už namíchané, ale jako espresso s mlékem vedle. Poměr káva/mléko nebylo klasické, jako u cappuccina (tedy 2/3 mléka a 1/3 kávy), přesto byla káva velmi dobrá.

Nápoje od nás mají 100% 5 hvězd z 5.

Z jídel jsme zde ochutnaly jen tu malou čokoládku, takže vám toho blíže asi moc nepovíme 😔, ale pokud se sem znovu jednou vrátíme, slibujeme, že vše ochutnáme 💓.

Jídlo tudíž nehodnotíme.


Celkově dáváme kavárně 5 hvězd z 5 a už se těšíme na plno dalších článků a zážitků, které pro vám máme nachystané a sepsané.

Pokud vás kavárnička zaujala a chcete se sem vydat na menší výlet, mrkněte na jejich ofiko stránku.

Od nás je to takhle na úvod vše, snad se vám to tady s námi bude líbit.

VÝHODY:

      
    

Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat