středa 2. října 2019

Polemizování: Zase září, že by podzim ?



Vítáme vás u dalšího polemizování, tentokrát na měsíc září. Co se vám vybaví, když vidíte v kalendáři 9. měsíc?📆

Nám škola, konec tepla (tedy jak v kterých letech), konec léta a začátek podzimu, kaštany, pouštění draka, dýně a samozřejmě podzimní oblečení plné příjemných přírodních barev.


Přiznejte se, kolik z vás je tu ještě školou povinných? Nás čeká poslední rok, který snad přežijeme. Nejvíce nám tento měsíc zpříjemňují kavárny, teplé cappuccino, horká čokoláda a čaj. ☕


Samozřejmě se dá dělat plno jiných úžasných věcí. Děti (i dospělí) sbírají kaštany a vyrábějí z nich zvířátka 🐛. Dospělí (i děti) sbírají ořechy, což je nejen zábavná a dosti špinavá zábava (kdo všecho už má zabarvené ruce od ořechů? 🙋), ale i velmi chutná. Plno lidí si určitě pochutnává na čerstvě vyloupnutých ořechách, jako my 😊.

 

A pak jsou tu i nákupy. Jako každý rok je v obchodních centrech plno lákaček a naše pomyslná žárovka s nápisem "ŠETŘI!"  bliká až moc často 🙈💡. Ale i přes to některé z nás neodolaly a mají nějaké nové věci. A je jedno, jestli se jedná o svetr, boty nebo knihu.


Každopádně září končí, respektive už skončilo, a začal říjen. Pro některé z nás i vás to znamená školu, další (neúspěšné) šetření a brigády. A movember, inktober a příprava na Halloween 🎃. Ale o tom až příště. 😁

 

Mějte se krásně a užijte si den 😊

PS: Ještě dotaz, houbaříte? Nebo máte rádi houby? Teď na podzim je to s nimi, jako kdyby se roztrhl pytel. Pochlubte se svými úlovky na našich sociálních sítích.

Za Holky ze Zážitky na 4, Jíťa 

Žádné komentáře:

Okomentovat