pondělí 30. září 2019

Tip na 4: CZE - Café Truhlárna

Česká republika - Nové Město - Praha 1

Café Truhlárna


Ahoj všichni, vítáme vás u našeho nového článku. Tentokrát se s námi zajdete podívat do Cafe Truhlárna, kterou najdete na výše zmíněné adrese.

Každopádně, vzhledem k tomu, že se kavárna nachází ve Františkánské zahradě, nebude zase tak moc složité jí nalézt. Nejlépe se však ke kavárně dostanete pěšky z Václavského náměstí.

Otevírací doba je přes týden od 8:00 do 20:00, o víkendu si trochu přispěte a přijďte až v 9:30, jinak sedět tu můžete až do 20:00.

 

Jelikož nám vyšlo krásné počasí, využily jsme toho a rozhodly jsme se posedět na jejich zahrádce, která k tomu přímo vybízela. Opravdu se nemusíte bát, míst je tu plno.

Objednávky přijímají pouze na baru, tak na to nezapomeňte. K samotnému vnitřku. Kavárnička je opravdu malá, nachází se zde rozlehlý bar a vitríny s dobrotami.

Cappuccino (59,-) je opravdu chuťově výborné, lehké, jemné, s mléčnou pěnou, latte artem a rozhodně zde není potřeba cukr.


Ledové cappuccino za takového počasí bylo tak akorát. Doneseno ve stejném šálku jako obyčejné cappuccino, a za stejnou cenu. Jemný, osvěžující nápoj, naprostá spokojenost.

Povidlová buchta může soupeřit s oblíbenými u Veru koláčem z Emy espresso bar. Byla čerstvá, jemná, sladká se švestkovými povidly uvnitř, no velká mňamka. A jenom za 30 Kč?! Příště do ní jdeme taky!

Za nás je to pro dnešek vše. Doufám, že vás náš tip nalákal a uvidíme se zase příště.

VÝHODY:

     

Eli & Veru

Žádné komentáře:

Okomentovat