sobota 5. října 2019

Tip na 4: CZE - Angelato

Česká republika - Břevnov - Praha 6




Ahoj, dnes pro vás máme tip na zmrzlinárnu. Jde o Angelato, navštívily jsme pobočku v Praze 6 na adrese Bělohorská 50.   

Tato pobočka je otevřena denně po celý rok od 11h do 20h.

"Angelato je more than ice cream" jak sami říkají. Určitě se nebojí experimentovat, najdete zde zmrzliny s chutí, které vás překvapí. Například levandule, nebo jasmínová rýže. Zajímavostí je, že každý měsíc mají v nabídce zmrzlinu s chutí měsíce (teď v září je to mák & švestky). 

Interiér této zmrzlinárny nás naprosto nadchnul. Květiny v květináčích zavěšených na zdi nás okouzlily. To samé také 3 prostory pobočky a zahrádka, kde za hezkého počasí rozhodně doporučujeme posedět. Tak krásné, čisté a vzdušné místo, by měl vidět každý. Co ještě nesmíme opomenout je nádherný rozlehlý bar s plno zmrzlinami k výběru! 

Obsluha byla taková ehm jak to říct...slečna se tvářila nezaujatě, byla dost ztracená a ani nám nějak nevysvětlila, co a jak tu u nich funguje. Byly jsme zde poprvé, a ptaly jsme se na ceny a všechno možné, a slečnu to asi zřejmě iritovalo...

Z nápojů jsme zde nic neochutnaly, ale třeba sem nebo do jiné pobočky zamíříme znovu. 


Verů zde zvolila svou zmrzlinovou klasiku a to Stracciatellu. Ta je za všech okolností prostě ta nejlepší volba. Co se nám však nepříliš líbilo, je že jsou zmrzliny vodové, i ty smetanové a to nám prostě nepřišlo dobrý.

Můžete navštívit jejich Instagram zde.


My se s vámi uvidíme v dalším článku, zatím ahoooj!!

VÝHODY:

     

Veru & Eli

Žádné komentáře:

Okomentovat