pondělí 11. listopadu 2019

Tip na 4: CZE - Ô-mai coffee & kitchen

Česká republika - Praha 8 - Karlín


Ahoj a vítejte u nového tipu na 4. Znáte Ô-mai coffee and kitchen, ne? A znali jste Havran cafe? 

Jestli jo, tak už jsme na stejném místě. Doslova. 

Ô-mai coffee and kitchen celkem nedávno vzniklo na stejném místě, kde jste mohli chodit na kafčo do Havrana. Mimo skvělou kávu, kterou vám tu nabídnou, tu mají i super čuper interiér (prostě přímo lákající na fotku), ale také a hlavně naprosto vynikající a chutné snídaně, o kterých se vám bude zdát ještě měsíc po tom, co budete doma koukat na své fotografie z tohoto místa!! 

Takže jak už zde píšeme, interiér nemá chybu. Světlý a jednoduchý prostor je doplněn jemnými doplňky a hlavně naprosto nádhernou podlahou.


Obsluha byla velmi pohotová a všem naším požadavkům vyšla vstříc. 

Cappuccinko chutnalo skvěle a po ránu dobře nakoplo! Snídaně ta prostě neměla chybku.
Anglická snídaně byla jednoduše vyvážená. Kombinace všech přísad naprosto ohromují a lahodná áááá, musíme tam znovu!

Lívance vypadaly úžasně 😍 Terka byla tak hodná, že se podělila i s ostatními za stolem. Jemňoučké lívance byly ozdobeny jahodami, moučkovým cukrem a čerstvými brusinkami. Fakt mňamka.


Eli docela záviděla Terce a jejím lívancům. Pokud sem zavítáme ještě jednou, určitě výběr padne na ně. Ale určitě ani omeleta nebyla špatná. Pokud po ránu máte chuť na slané, tak zdejší omeleta vás nasytí a aspoň na pár hodin zapomenete na jídlo 😁

Láká vás tento podnik, jestli ano, tak mrkněte na jejich Insta @omai.coffee___  profil a zavítejte k nim do kavárny. Všichni vás tam rádi uvidí. A pak nám dejte vědět váš názor.

Mějte se krásně a zase příště ahoj.

VÝHODY:

       

Eli a Verů 

Žádné komentáře:

Okomentovat