pondělí 30. prosince 2019

Recenze: Taste Coffee Příbram




    

Ahoj všichni, projíždíte Příbramí a říkáte si, že by jste si tu chtěli někde dát dobré kafe a zákusek, ale nevíte, kam přesně zajít? Rozklikněte tento článek a třeba, stejně jako my, budete velmi mile překvapeni, co za super podnik v Příbrami můžete najít.


Podnik Taste coffee, kam jsme se na doporučení vydaly, se nachází na adrese tř. Osvobození 318, PříbramVII, 261 01 Příbram. Dostat se sem můžete buď pěšky pokud jste blízko anebo určitě hromadnou dopravou nebo autem. My vzhledem k tomu, že jsme tu byly na výletě, jsme zvolily auto a jsme za to rádi. Z náměstí T.G.M. je to totiž dost velká, konkrétně 23minutová štreka.

Otevřeno mají každý den od pondělí do čtvrtka od 7:30 do 20:00. V pátek od 7:30 do 21:30. Takže ráno cestou do školy nebo do práce tu klíďo píďo zastavte a vezměte si kávičku sebou. V sobotu je tu najdete od 9:00 do 20:00 a v neděli od 11:00 do 19:00.

Kavárna nabízí místa k posezení, jídlo a pití sebou, nebo třeba doprovod mazlíčka. Vzhledem k tomu, že si zde kávu praží a melou sami, můžete si tento lahodný skvost odvézt i do svých domovů.

Kavárna byla neveliká, za to místa k sezení tam bylo kupodivu hodně. Což by mohlo být někdy i na škodu, jelikož lidí tam bylo také hodně (protože pak ani nevíte, zda ty lidi vedle vás sedí opravdu vedle vás, nebo s vámi u stolu). Výzdoba byla opravdu pěkná, s decentními doplňky, laděné do šedé a žluté.

Interiér podniku byl moc hezký, ale s mnoha místy k sezení. Má od nás 4,5 hvězd z 5.

Obsluha byla velmi milá, vstřícná a komunikativní. Žádný problém nenastal, až na malé nedorozumění v podobě nepochopení objednávky zákusku. To však byla opravdu jen drobnost a my byly se vším opravdu spokojeni.

 

Obsluze dáváme jasných 5 hvězd z 5.

2x XL cappuccino za 49,- nás neuvěřitelně překvapilo, nejen jemnou a aromatickou chutí kávy, kdy cukr opravdu nebyl potřeba(!), ale také velikostí, která za tu cenu byla opravdu příjemná.




Nápojům dáváme také jasných 5 hvězd z 5.

Dortík oreo (49,-) velmi jemný zákusek plný krému, čokolády a sušenek. Tak akorát sladký, tak akorát velký a za tu cenu!! Plus abychom nezapomněly, naprosto a zcela tvořeny s láskou, nýbrž jsou domácí! Za nás jasné must have!!


Jahodový cheesecake 49,- byl velmi, velmi dobrý a kupodivu ne tak sladký, což je velké +. Lehký, osvěžující s jahodovým toppingem a jahodou na vrchu. Rozhodně mňamka.


Zákusky mají 100% 5 hvězd z 5.

Celkově jsme se shodly, že kavárna dostává 5 hvězd z 5.






Odkaz na oficiální Facebookovou stránku máte tu.

Bohužel Instagramový účet jsme bohužel nenašly, tak alespoň naše fotografie postačí.

Dějte nám vědět, co vy a kavárny v Příbrami. Navštívili jste tuto, nebo se chystáte? Popřípadě pokud máte nějaké typy, dejte nám vědět.


Mějte krásný víkend a uvidíme se zase brzy.

S pozdravem
VÝHODY:
      

   

Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat