sobota 28. prosince 2019

Recenze: Kavárna Cafioca/Uzavřeno



    

Zdravíčko, krásný a pohodový víkend. Vítejte u dalšího článku o pražských kavárnách. Dnes se podíváme na designovou kavárnu v centru města! 

Cafioca je kavárna i restaurace s vietnamskými specialitami a nachází se v ulici Revoluční 18, kousek od tramvajové/autobusové zastávky Dlouhá třída. Nabízejí zde kávu, snídaně, obědy, brunche a mají otevřeno každý den beze změny od 8:00 do 23:00!

Z interiéru jsme neviděly vše, dozadu jsme neměly šanci nahlédnout. Velkou dominantou byl bar. Nalevo od vchodu byly dva stoly s gaučovitou lavicí a křesílky. Napravo však  byly velmi zajímavě uspořádané stolky jakoby na schodech. Ještě jsme nikdy nic podobného neviděly, takže nás to velmi zaujalo.

Interiéru dáváme 5 hvězd z 5.


Na to, že bylo ráno, byla obsluha velmi milá a vstřícná. Vše bylo doneseno včas a velmi rychle. Není co vytknout.

Obsluha od nás má také 5 hvězd z 5.

Cappuccino (69,-) bylo moc dobré. Chuťově, s trochou cukru, ideální. Rozhodně bychom to zařadily do hezkého startu dne.

 

Novinka, kterou jsme ochutnaly, byla vietnamská káva, Ca phe nan da - (74,-). Jedná se o velmi silnou kávu, která pomalu překapává přes phin filtr do malé sklenice, kde je nalité salko, kondenzované sladké mléko. Pokud byste jeli do Vietnamu, tak na tuto kávu narazíte na každém rohu. A prý je chuť této kávy dobrá, ale na originál to nemá.


Nápoje získávají 4,5 hvězd z 5.

Ham and eggs, šunka (od kosti), salátek, 3 vejce - 119,- 2x nám moc nechutnalo, alespoň šunka od kosti byla až moc aromatická a slaná, podle nás jí tam bylo až mnoho. I když chápeme, šlo přece o ham and eggs. Samostatná vajíčka dělaná jako oka, byla moc dobrá. Salátek mohl být bez zálivky. Určitě by byl chutnější. Takže souhrnně vajíčka ano, šunky míň, salátek bez zálivky a bude to top snídaně. Takhle je to spíš průměr.

Jídlo si od nás vysloužilo pouhé 4 hvězdy z 5.


Celkově kavárně dáváme kavárně 4,5 hvězd z 5.

Co vy a tento podnik? Znáte? Byli jste? Dejte nám vědět.

Odkaz na jejich oficiální stránku máte tu. Jejich Insta tady.

Pro dnešek vše.

Mějte se fajn a v pondělí u dalšího článku ahoj!

VÝHODY:

      

   

Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat