čtvrtek 6. února 2020

Recenze: 2 Steps 2 Heaven/ZMĚNA



    

Ahoj všichni! Krásný den všem! Dnes vás zavedeme do kavárny/cukrárny s názvem 2 Steps 2 Heaven! Měly jsme velké štěstí. Jíťa dostala od své kamarádky dárkový voucher právě do této kavárny a nás vzala s sebou. My vám tento zážitek chceme zprostředkovat také, tak pojďme na to.


2 Steps 2 Heaven se nachází na Žižkově, přesněji -> Ondříčkova 1244/15. Jednoduše se sem dostanete pěšky od metra Jiřího z Poděbrad (cca 6 minut).

Otevírací dobu vám doporučujeme si najít na jejich Facebookových stránkách. Zjistily jsme totiž, že tento podnik se od 1.ledna změnilo na dortové studio (zakázkové cukrářství).

My sem zavítaly uprostřed týdne v prosinci, teď si říkáme, že jsme měly dvojnásobné štěstí kávu zde vůbec ochutnat. Jak se nám líbily domácí dorty a zákusky se dozvíte níže.


Hned při příchodu nás naprosto nadchnul interiér, který je takový skromnější s pár stolečky (nahoře) a hezkým barem, který je dominantou první místnosti. Co pro nás bylo překvapení, byly další místa k sezení v dolní části podniku, kterých je zde opravdu hodně + pokud máte dítko, můžete si s ním sednou sem (najdete tu totiž i dětský koutek). Co se týče dekorací, nábytku a zdí. Nejvíce nás zaujala světla v podobě mraků, vytvořené z vaty. No mrkněte na to, není to opravdu kouzelné. Název tohoto podniku je díky tomu hned příznačnější. Na zdech byla velmi krásná tapeta listů, to vše hezky dolaďoval dřevěný nábytek.

Dáváme 5 hvězd z 5. 

Paní, která nás obsluhovala, byla velmi milá. Ochotně nám pomohla s výběrem a rychle nám objednávku donesla.

I obsluha má od nás 5 hvězd z 5.


Cappuccino (55,-) bylo velmi, velmi dobré, s lehkou pěnou a latte artem. Stačilo jen trošku cukru a bylo to vynikající.

horká čokoláda (70,-) byla velmi hustá. Chuťově jsme měly i lepší, ale zase nebyla nejhorší. Spíše takový průměr, příště by ale Jíťa zvolila nejspíš cappuccino.

Flat white (70,-) - tak velký šálek kávy Eli neočekávala a byla příjemně překvapena. Plusovým bodem bylo, že si jsme si nápoje mohly vychutnávat delší dobu a stálo to za to. Káva byla výborná.

Nápoje od nás mají 4,5 hvězd z 5.


Brownies bylo opravdovým vstupem do nebe. Jen škoda, že k tomu nebylo možné šlehačku přiobjednat. Samotné brownies bylo lehké, chuťově výborné a rozhodně vám ho doporučujeme!

Extra čoko dort byl
mooooc dobrý, fakt opravdu výborný. Byla v něm cítit opravdová chuť čokolády, byl sytý a rozhodně by si ho Jíťa dala znovu!

S dortem jsme byly každá spokojená, můžeme jen doporučit! A dáváme 5 hvězd z 5.

Celkově má od nás kavárna 5 hvězd z 5.

Znáte tento podnik? Dejte nám vědět.

Tady máte odkaz na jejich Instagram @2steps2heavencafe.

A také přikládáme FB stránku zde.

Mějte se krásně a uvidíme se u dalšího článku!! Ahooooooj.


VÝHODY:


       

   

Holky ze Zážitky na 4 💓

Žádné komentáře:

Okomentovat