pondělí 10. února 2020

Recenze: Headshot Coffee



    

Ahoj, Ahoj! Doufáme, že se máte dobře a těšili jste se na novou recenzi! Dnes se spolu podíváme do kavárny Headshot Coffee.

Nachází se na adrese Palackého 720/5, Praha 1 a je schovaná v pasáži ve Františkánské zahradě. Ve všední tu mají otevřeno od 7:30 až do 18:30, v sobotu od 10:30 až do 18:30 a v neděli tu uvidíte jen zavřené dveře.😊BTW: Druhou pobočku hledejte na adrese Jungmannova 19/7, 110 00 Nové Město. Otevírací doba je zde stejná, mimo víkend, kdy sem můžete zajít od 9:00 do 19:00. 

Můžete si zde dát kávu, čaj a nějaké dobrůtky 😋 My jsme tu byly už podruhé a máme jen dobré vzpomínky.

Interiér je velmi jednoduchý, stylizován do modrých, spíše tyrkysových a žlutých barev. Celkovému prostoru dominuje velký rozlehlý bar v tmavých barvách. Malé stolečky dodávají prostoru útulnost a využívají místnosti do nejvzdálenějšího koutku. Mimo to, tu najdete celou květinovou stěnu a spoustu dalších rostlin v místnosti. Interiér hodnotíme 5 hvězdami z 5.
Abychom ještě nezapomněly, mají tu i moc pěknou zahrádku. Takže pokud tu budete v pěkném počasí, posaďte se klidně ven.


Pán, který obsluhoval v kavárně, měl evidentně velmi dobrou náladu, a dokázal ji přenést i na své zákazníky. V celé kavárně díky němu panovala skvělá atmosféra. Navíc zvládal všechny objednávky (nejen ty naše) vyřídit s neuvěřitelnou rychlostí, což bylo rozhodně obdivuhodné. Při placení si pamatoval, která jsme, co měla (to samé při donášce, to se často nestává) a cenu vylovil z paměti hned, místo aby ji hledal v počítači. Nejraději bychom daly pánovi 6 hvězdiček, což bohužel není možné, tak mu alespoň dáváme 5 z 5. Za nás TOP!

Všechny 3 jsme zvolily cappuccino (60,-), akorát Verů chtěla vyzkoušet taky něco jiného, a proto si vybrala to samé, co Eli. Tedy cappuccino s ovesným mlékem, které bylo za příplatek 10,- a upřímné ovesné mléko už si do kávy nikdy nedá. Obilovina byla v kávě výrazně cítit, káva samotná měla nakyslou chuť, takže pro zjemnění bylo potřeba nápoj osladit. Chuťově teda tato varianta nebyla moc dobrá, ale samotné cappuccino, které jsme tu měly možnost ochutnat jindy bylo vynikající!


Samotný nápoj s živočišným mlékem byl velmi, velmi dobrý. Jíťa si přidala jen půl lžičky cukru a byla výborná. Káva kyselá vůbec nebyla, což holky neměly možnost poznat.

Pití hodnotíme plným počtem, tedy 5 hvězdami.

Jídlo jsme v kavárně bohužel neochutnaly, ale třeba jednou... 

Celkově kavárna dostává krásných 5 hvězd z 5.

Všechny odkazy najdete zde:


Podělte se o svoje dojmy, jestli už jste tuhle kavárnu někdy navštívili a pokud ne, tak pište, kam třeba rádi chodíte v Praze vy. 😉

Mějte se moc krásně a brzy se uvidíme zase u dalšího článku. 🖐️💙

VÝHODY:

       

   

 
Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat