čtvrtek 13. února 2020

Tip na 4: CZE - Parlor Cafe

Česká republika - Praha 8 - Karlín 

Parlor Cafe


Krásný odpolední den vážení. Panuje venku nepříznivé počasí a vy se chcete schovat do útulné kavárny s plno květinami a hezkým nábytkem? Zajděte do Parlor Cafe.

Tento podnik jsme navštívily opět jen ve dvou. To však nic nemění na tom, navštívit ho ve větší skupině přátel. Usadit se můžete k podlouhlému stolu, podobně jako v Emě. Samozřejmě tu najdete menu a v něm skvělé snídaně. My jsme však kvůli vyšším cenám zvolily jen zákusky, které byly o něco levnější.

 

Kavárnu najdete na adrese Křižíkova 197/37, 186 00 Praha 8-Karlín. Otevřeno tu mají po celý týden. V pracovní dny tu jsou od 8 do 20 hodin, o víkendu od 9 do 20.

Prostor kavárničky je jednoduchý s mnoho květinami, stolky a křesílky. Nádherný je výhled do ulice, ale i samostatný bar a neonový nápis nad ním.

Obsluha byla skvělá, pohotová a velmi rychlá. Nemáme co vytknout.

 

Cappuccino (60,-) + Kokosové mléko (15,-) bylo chuťově výborné. Mnohem chutnější bylo však s kokosovým mlékem, které si dala Eli a Verů možná trochu záviděla.

Cappuccino s kokosovým mlékem je jedno z oblíbenějších u Eli a tady se jí naprosto trefili do chuti. Jen kdyby ta cena byla nižší, bylo by to úplně top.


Mrkvový cupcake s krémem (59,-) byl naprostou hezkou tečkou v tomto podniku. Těsto bylo nadýchané, krém k němu hezky ladil a už teď bychom na něj zašly znovu.

Karamelovo-čokoládový dort s ořechy (69,-) byl až moc sladký a lepivý. Verů je moc ráda, že ho jen ochutnala. Sama by si ho neobjednala. Eli by se asi tehdy měla odvážit a reklamovat tento dortík... Byl až moc sladký, a asi nebyl pečený v troubě... Základ chutnal jako rozdrobené sušenky. Karamelu bylo docela dost, plus ještě ztuhlé oříšky v tom 😃. Malém si Eli vylomila zuby. S velkou námahou se dal jíst vidličkou a třetina bohužel zůstala na talíři...


Do této kavárny sem lidé hlavně chodí na zmrzlinový sandwich. I my se sem chystáme, ale čekáme na krásné počasí, které si ochlazení vždycky žádá.

Znáte tento podnik nebo ne? Dejte nám vědět.

Oficiální stránku máte tady. Instagram mají pod názvem @parlorcafe

Od nás je to i tentokrát vše.

Mějte se hezky a uvidíme se příště.

VÝHODY:

      

Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat