úterý 17. března 2020

Recenze: Coffee Perk



    

Vítejte u našeho dalšího článku. Tentokrát se jedná o první navštívenou kavárnu letošního roku 2020. Jde o podnik Coffee Perk a vybrán byl ze dvou důvodů 😁.

První byl ten, že jsme chtěly nový rok navštívit kavárnu, ve které jsme nebyly. A druhý, aby byla blízko Budějovické, jelikož tam máme kousek školu. Tato kavárna se nachází na zastávce Brumlovka, přesněji na adrese Vyskočilova 1100/2, 140 00 Praha 4 –Michle, což je jedna stanice od Budějovické a splňuje tak druhý požadavek. 👍 Otevřeno tu mají pouze v pracovním týdnu od 7:30 do 17:00. Víkendy je tedy zavřeno, ale upřímně, chápeme. Jestli se nám naše volba vyplatila se dočtete níže.

Interiér této kavárny je opravdu hezký... takový cestovatelský. Některé kusy nábytku působí trochu robustnějším dojmem, ale do tohoto prostředí nakonec krásně sedí. Nejvíce se nám líbil koutek, kam jsme se usadily my. Křesílka byla velmi pohodlná. Jednotlivé doplňky podniku – malé stolečky, knihy na zdi, police a rostliny jen dotvářejí úžasnou atmosféru a velké pohodlí.



Za nás rozhodně jasných 5 hvězd z 5.

Obsluha zde byla dobrá. Tím, že je to poměrně nový podnik, jsme cítily, že ještě nemají jistotu v tom, co dělají. Ale to je taková drobnost, jinak máme jen pozitivní dojmy. Obsluze dáváme 5 hvězd z 5.

Cappuccino (58,-) bylo dobré, s trochou cukru, který jsme dostaly na talířku zvlášť, ještě o krapet lepší. Latte art nechyběl a ani sklenka vody ne. Za nás velké doporučení.



Kávu zde mají od Lá Bohéme, takže si nemůžeme stěžovat na chuť. Cena za Flat White je vysoká, navíc když si ho chcete vychutnat s rostlinným mlékem..(75,- + 17,-).

V nabídce mají i filtrovanou kávu.

Kávě dáváme 4,5 hvězd z 5, kvůli ceně.

Jídlo jsme v této kavárně bohužel neochutnaly, tak doufejme, že snad příště.

Celkově dáváme kavárně 5 hvězd z 5.

Co více k této návštěvě dodat? Možná jen, že skutečně dobrý podnik blízko Budějovické opravdu, ale opravdu chyběl. Nyní ho však už má a my se velmi rády v blízké době vrátíme.

Odkaz na Instagram @coffeeperkcz a oficiální stránku - zde.

 Byli jste tu už? Dejte nám vědět.

Mějte se hezky a zase u dalšího článku ahoj!


VÝHODY:

       

   

 

Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat