sobota 5. září 2020

Recenze: Coffee59Brunch/TRVALE UZAVŘENO


    

Ahoj všichni čtenáři. Dnes vás s námi vezmeme do kavárny v Průhonickém parku.

Podnik s názvem Coffee59Brunch najdete konkrétně na adrese Zámek 1, 252 43 Průhonice. Otevřeno tu mají od úterý do neděle vždy od 9:00 do 19:30. Nejjednodušší cesta máte autobusem č. 363 nebo 385 z Opatova do zastávky Průhonice nebo Průhonice, Hole.

V nabídce mají každý den odpolední menu, snídaně a také sladké zákusky. Z nápojů můžete volit horké kávy, jako cappuccino, latte, espresso a další. Variantou však můžou být i ledové kávy nebo limonády.

Do kavárny můžete zavítat s přáteli, dětmi i zvířecími miláčky.

Vnitřek byl poněkud malý a ne moc výrazný, přesto venek byl krásný. Výhled na zámek, sluníčko a každý měl své soukromí, jelikož mezi stoly byly sloupy.

Prostředí má od nás 5 hvězd z 5.

Obsluha byla velmi pohotová. Objednávka byla vyřízena velmi rychle. Jedinou maličkostí, kterou musíme vytknout je nepodání konkrétních informací k objednanému jídlu. Jinak vše ostatní, včetně zájmu o návštěvníky byl pravidelný a vždy s úsměvem.

Obsluze dáváme 4,5 hvězd z 5.

Ledové latte bylo dobré, mírně nakyslá chuť kávy byla v okamžiku opravena sáčkem cukru. Jen po nějaké době se v kávě rozmočilo papírové brčko a to bylo fuj. Úplně celé se ohýbalo a dole loupalo. Ne že by jsme tam seděly nějak extra dlouho. Takže káva jako taková bylo dobrá, jen příště jiné varianty brčka, jsou i jiná, než papírová či plastová.

Z nápojů Verů zvolila cappuccino (55,-). Až na velmi hořkou chuť byla káva dobrá. Nechyběla jemná pěna, latte art ani cukr ke kávě.


Voda byla k naliti na okně, na každém stole byly skleničky, záleželo tedy jen na nás, jestli ji chceme, či ne.

Pití od nás má 4 hvězd z 5.

Z nabídky jídel jsme obě zvolily sandwich se slaninou a domácím dresinkem (jeden sandwich stál 149,-). Na tento sandwich jsme se po ránu velmi těšily. Věřte nám to překvapení, když jsme spatřily ve slaninovém sandwichi plno, ale opravdu mnoho salátu různých druhů. Pro nás naprosto šílená představa toho, že budeme muset celé jídlo rozebrat a vyndavat rukolu, kterou ani jedna nejíme. Naštěstí nám bylo řečeno, že v sandwichi se nachází jen jiná obdoba rukoly, která nahořklou chuť nemá. Navíc jsme u sandwiche předpokládaly spíše toustový chléb, než klasický chleba opečený jako topinku. I tak nás ale velmi zamrzelo, že v menu o salátu zmínka nebyla a proto jsme se rozhodly za jídlo ubrat jednu hvězdičku.

Jídlo si od nás vysloužilo 4 hvězdy, kvůli nečekanému objevu v podobě salátu.


Celkově dáváme kavárně 4 hvězdičky.

Co vy a kavárna v Průhonicích? Navštívili jste nebo se alespoň chystáte? Dejte nám vědět o vaší návštěvě, třeba i tím, že nás označíte na fotce. Buďto #zazitkyna4 nebo @zazitky_na4.

Odkaz na Facebook podniku zde. Jejich Instagram @coffee59brunch

Mějte se krásně, úžívejte si příjemné zářijové dny a příště zase ahoj!

VÝHODY:

        
   
 

Za holky ze Zážitky na 4, Verů a Jíťa

1 komentář: