neděle 22. listopadu 2020

Recenze: Kavárna Nová hra



Zdravíčko, máme tady pro vás ještě jednu kavárnu. Objevily jsme jí náhodou a je nedaleko naší školy.

Kavárnu najdete na adrese Jeremenkova 1019, 147 00 Praha 4. Nejlépe se tam dostanete autobusy 118 a 134 na zastávku Pod Pekařkou. Od té je to 100 m.

Interiér této kavárny je na první pohled velmi atraktivní. Hodně míst k sezení i zahrádka. Při vstupu vidíte bar s velkou tabulí za ním, kde najdete ceny. Některé stoly jsou z dřevěných palet, z dekorací je tu obrovské množství rostlin.

Každopádně interiér je tu pěkný, jen se po chvíli sezení zdálo, že všechno je namíchané a nejde přímo určit styl této kavárny.

Interiéru dáváme 4,5🌟.


Obsluha byla hoooodně, ale hooodně zmatená. Jakože pardón, ale i při objednávce na baru bylo vidět, jak je slečna myšlenkami úplně jinde. Očividně vůbec nemohla zpracovat, co přesně si objednáváme, natož kde sedíme, jestli teda vůbec o těch dalších místnostech podniku věděla. No objednávky byly doneseny zvláště. Nejprve některé z nás dostaly nápoje, jiní jen jídlo. A třešničkou na dortu bylo placení, kdy stejná slečna vysolila rovnou kompletní sumu. Verča, která platila první jen musela říct: Zvlášť. Normální přece snad je, že se na to obsluha zeptá ne? No tady ne, tady to bylo prostě rovnou sečteno najednou. Takže slečně vyjel první lístek, následně jí vyjel druhý když Verů zaplatila a poté ještě další dva, když zapomněla přičíst devíti korunový rohlík. Za nás rozhodně špatná zkušenost a jen kvůli tomu nás to vůbec neláká zajít znovu.

Mizerné 2 hvězdičky z 5.

Moccacino... k tomu to je docela těžké se vyjádřit, ale zkusíme to. Měli jste někdy někdo latté machiatto z kávovaru Dolce Gusto? Tak přesně takhle to chutnalo. Už od začátku strašně přeslazené, takže o cukru navíc nemohla být ani řeč.

Eli moccaccino nechala nedopité a bohužel tento nápoj zařadila do seznamu "Už si nikdy neobjednám"!

Cappuccino kupodivu vůbec špatné nebylo. Hodně mléčné pěny, jemná chuť kávy. Za Verů dobrý.


Dáváme 3 hvězdy z 5.

Míchaná vajíčka se šunkou byla dobře udělaná, tak akorát, ne přesušená. Šunka tam byla tak trochu přihozená, jak kdyby jí tam zapomněli dát a přidali jí tam narychlo. Celé to bylo posypané nahrubo nakrájenou jarní cibulkou. Na okraji talíře leželo jedno kolečko okurky a druhé rajčete + pár lístků špenátu. Celkově chuťově snídaně nebyla špatná, ale takové naházené na talíři. Pečivo se k jídlu standardně nepodává, musíte si ho koupit zvlášť. Takže Jítě byl po objednání donesen jeden vícezrnný rohlík (9,-), na což ani nebyla upozorněna. Prostě tady asi obsluze nevadí, že by případně někoho s alergií zabili.

Omeleta - šunka, sýr byla celkem dobrá. Bohužel ji Verů nemá vyfocenou. Žádný zázrak ale nečekejte. Šlo o obyčejnou šunku se sýrem v omeletě. Na vrch jarní cibulka a zelenina k tomu. Pro takový rychlý start dne, dobrý, ale asi jednou stačilo.


Omeleta - lososová (82,-) Za tuhle cenu si říkáte jestli jsme snídaly opravdu v Praze 😃 Ano, ano.. jenže u té ceny ten zázrak končí. Na talíři omeleta vypadala smutně, jeden kousek okurky to nezachránil, kousky lososa sice tam někde plavaly, ale nebylo jich dost, navíc pečivo bylo za příplatek. Tímto se asi nenajíte, Eli to třeba nestačilo 🤷

Jídlu dáváme 3/5🌟.

Celkově dáváme podniku pouhé 3 hvězdičky.

To bude od nás prozatím vše. Moc kaváren už v zásobě nemáme, tak není jisté kolik recenzí ještě vydáme, než se opět otevře. 🤷 Očekávejte tedy hodně výletů a přírody.

Ps: Pokud se na podnik chcete podívat, mrkněte na Facebookovou stránku - tady, nebo na jejich Instagram @kavarna_nova_hra.

Mějte se hezky.

VÝHODY:

        
   
 
Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat