sobota 5. prosince 2020

Recenze: Cafe & Restaurant Farms (Nymburk) / TRVALE UZAVŘENO


    

Ahojky a zdravíme vás z Nymburku! Rády vám všem povíme a doporučíme tento skvělý podnik s velmi zajímavým interiérem. Café Farms jsme objevily na Instagramu a rozhodly jsme, že sem musíme na oběd.


Café Farms se nachází v ulici Drahelická 60/2, Drahelice, 288 02 Nymburk. Můžete využit hromadné dopravy a přijet na zastávku Nymburk, U hřbitova, z hlavního nádraží vám to zabere 10 minut. My jsme se chtěly projít a nakonec nám to trvalo skoro půl hodiny. 😄


Tím, že je to jak kavárna, tak i restaurace najdete zde rozmanitou nabídku. Kávu, domácí limonády, dorty a zákusky, polední menu, polévky a hlavní jídla.

Otevírací doba je následující -> po-so: 10:00–22:00 a ne: 11:00–20:00.

Interiér podniku byl ohromný, vzdušný a velmi jednoduchý s mnoha doplňky. Velký bar a také velká zahrádka. Z míst k sezení je možné využít jak stoly se židlemi, tak i místa jako jsou měkká křesílka s menšími stolečky. Za nás jasných 5 hvězd z 5.


Slečna byla velmi milá, jen se moc neusmívala, ale ono v tom počasí, které venku panovalo, moc do smíchu nebylo nikomu. Obsluha byla ze začátku velmi rychlá, pití donesla skoro hned, jídlo však o něco později, než bývá obvyklé.

Obsluze dáváme 4 hvězdičky.

Meruňková limonáda byla naprosto lahodná s kousky meruněk. Opravdu vynikající nápoj, který doporučujeme všemi 10 k ochutnání.


Svařák bílý (59,-)
Není na něm co zkazit a za příjemnou cenu. Eli si nápoj pochutnala a kdybychom zůstaly sedět dýl, objednala by si ještě jeden 😃.

Pití hodnotíme za 5.

Na BBQ Burgeru (159,-) si Verů velmi pochutnala. Čtvrtý burger v jejím životě a rozhodně stál za to. Omáčka byla možná trochu ostřejší, ale vše hezky doplňovala. To samé chipsy, které byly podány k burgeru. Příště by však Verů sáhla spíše po hranolkách, které k burgeru zvolila Jíťa.
Za Jíťu burger perfektní. Jen škoda, že se slečna nezeptala, jak bychom rády maso, naštěstí bylo i tak podle našich představ, takže vše v pořádku. Hranolky byly podle všeho domácí, moc dobré, stejně jako tatarka.


Eli zvolila Spaghetti Carbonara - (99,-).
Ve srovnání s burgry Veru a Jíti porce špaget se zdála malá. Ale chuťově špagety byly výborné, dost slaniny a sýru, Eli si vůbec nestěžovala a zůstala spokojená.

Za nás jídlo dostává 5!

Celkově dáváme podniku 5 hvězd.

Byly tu příjemné ceny a dobré jídlo, a pokud si někdy naplánujete výlet do Nymburku jako my, tak doporučujeme navštívit i tento podnik. Více informací najdete na jejich webu nebo na Instagramu @cafefarmsnymburk.

Mějte se krásně a uvidíme se zas u dalšího článku <3

VÝHODY:
        
   
 
Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat