sobota 20. března 2021

Výlety: 5 míst kam v Praze za fotkou

Ahoj všichni a vítejte u nového článku. Víme jaká je doba, vše zavřené, přes hranice okresu se také nemůže. Jediné co zůstalo jsou procházky. Pojďte si s námi udělat výlet za fotkou! A samozřejmě kde jinde, než v Praze.

Praha je přenádherné historické město, které nabízí každé zákoutí říkající přímo o fotku. My jsme vybraly 5 míst, kam nejraději chodíme za fotkou my. Tak pojďme na to. Mimochodem, pokud jste právě uvěznění ve vašem okrese a do Prahy nyní nemůžete, přihoďte si to na bucketlist, ať víte kam vyrazit, až se nám to cestování opět povolí.

🚩Vojanovy Sady - Nádherné zahrady ukryté na Malé straně. Vstup je z ulice U Lužického semináře. My sem chodíme zvláště v jarních a letních měsících. Kdy nádherně kvetou stromy magnólií, jabloní, třešní a mnoho dalšího. Tomu všemu dodávají nádhernou atmosféru pávi.


🚩Ulice Nekázanka - Tato ulice je specifická svým spojovacím mostem, který je krásným architektonickým doplňkem mezi budovami a zároveň hezkou dominantou na fotografování. My toto místo navštěvujeme poměrně často. Nejvhodnější je sem zajít o víkendu, kdy v této ulici nestojí mnoho aut. Tudíž váš photoshoot nebudou narušovat nevzhledné dopravní prostředky.


🚩Ulice Valdštejnská splňuje veškeré nároky bláznů do focení. Historická ulice v pozadí Pražský hrad a všeho všudy lákající přechod. Jediné co je trochu problém jsou projíždějící auta. Musíte to vychytat tak, aby nic nejelo. Každopádně jde i tak o místo, kam jednoznačně musíte.


🚩Trojský zámek je známou lokací, avšak podle našeho mínění méně navštěvovanou. Ve stínu zoologické zahrady je zámek opravdovým klenotem pro fotografování. My jsme se tentokrát rozhodly pro trochu bláznivější focení se sochami a podle nás to dopadlo moc hezky. Samozřejmě dávejte pozor na to, čeho se dotýkáte. Sochy jsou křehké a je proto lepší na ně příliš nesahat, zvlášť když byly nově opraveny.


🚩Farnost svatého Cyrila a Metoděje najdete na Karlínském náměstí, v krásném prostředí parku a kaváren najdete i tento skvost s naprosto fotogenickými dveřmi. Takže ne jen na Vyšehrad, ale i sem stojí za to vyrazit a udělat pár hezkých portrétů.


Pokud vás tento koncept článků nadchne, připravíme i pokračování. Dejte nám vědět.

Mějte krásný víkend, posílejte vaše tipy, kam udělat výlet za fotkou a příště zase ahoj!

Za holky ze Zážitky na 4, Verů





Žádné komentáře:

Okomentovat