sobota 3. července 2021

Recenze: EMA espresso bar - KARLÍN


    

Ahoj všichni u nového sobotního článku. Jsme moc rády, že už je možné obrážet různé podniky a posedět nejen venku, ale hlavně a konečně uvnitř! A jelikož už náš koníček můžeme využívat naplno, rozhodly jsme se vyrazit do sesterské pobočky EMY.

Řeč je o EMĚ, která se nachází v Karlíně nedaleko metra Křižíkova v bývalé budově ředitelství ČKD a vznikla poměrně nedávno. Pokud tedy považujeme rok za označení nedávno. Přesněji v červenci, to ten rok bude.😅 Pokud vás zajímá kompletní adresa, tak je to: Palác Karlín Thámova 289/13 vstup z Křižíkova, 186 00 Praha 8. Otevřeno zde mají po celý týden. V pracovní dny od 8:00 do 18:00. Víkendy od 10:00 do 18:00.

Na Praze 8 však existuje ještě třetí EMA. Přesněji na Palmovce a nebojte i tu máme v merku!

Zpět však do Karlína. V nabídce naleznete samozřejmě výbornou kávu přímo od EMY, zvolit si můžete z mnoho variant nápojů a k tomu samozřejmě něco k zakousnutí. Sendviče, obložené chleby, koláče a nebo sladké pečivo, které jsme tu zvolily my.


Interiér je zde minimalistický. Všechno laděno do dřeva a světlých barev. Při vstupu hned vidíte obrovský barový pult, včetně vitrín se sendviči a chleby. Eli už tu dřív byla, ale pro Jíti a Verů byla docela výzva najít ceny na kávu. (NENAŠLY JE!). Kávové meníčko totiž je vlevo nahoře, což pro některé může být nepřehledné.

Interiéru dáváme 4,5 z 5 za jistou nepřehlednost.

Obsluha zde byla pohotová, vše jsme měly hned připravené. I při delším výběru či k dotazu na nabídku byli milí, žádný nervózní přístup. Úsměv pod rouškou prozradily oči. Tady asi není třeba dlouho přemýšlet.

Obsluhu hodnotíme 5 hvězdami z 5.

Klasicky, jak je u nás zvykem jsme sáhly po cappuccinu (65,-). Eli dokonce využila nabídky bezlaktózové varianty, kterou zde mají zdarma. Trochu nás zamrzelo, že zde nemají náš v pořadí druhý oblíbený nápoj: mocca. Ale co už. I cappuccinko nám krásně postačilo. Bylo jemné chuti s našlehaným mlékem a latteartem, přesně tak, jak máme rády. Cukr jsme tu nezvolily. Takže jsme všechny tři byly s kávou moc moc spokojené.


Nápoje od nás mají 5 hvězdiček z 5. 👍

Z jídel jsme tu sáhly po čokorolce (45,-), která byla krásně měkká a křupavá s moc dobrou náplní. Ke kávě ideální. A tvarohové buchtě s rozinkami (40,-). Buchta byla moc dobrá a vláčná. Postoupila operaci a všechny tři rozinky jí byly vyoperovány. 😂 Poté jí v dokonalosti nic nebránilo.

Opět nás trochu zamrzel mizivý výběr koláčů, které tak moc v EMĚ milujeme, ale nevadí, snad se poštěstí příště.

Sladké pečivo hodnotíme plným počtem 5 hvězd.

Celkově podniku dáváme jak jinak než 5 z pěti hvězdiček.

Od nás je to dnes vše. Pokud se vám naše nová recenze líbí, nezapomeňte nám tu ponechat nějaký komentář nebo se mrkněte k nám na Instagram a hoďte nám tam sledování nebo like. Budeme moc rády.

PS: odkaz na naší recenzi na EMU na Florenci tady. Na jejich webovky zde a na Instagramu je hledejte pod @emaespressobar.

Mějte co nejkrásnější víkend a příště zase ahoj u dalšího článku.

VÝHODY:
  
      
   
 
Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat