sobota 26. června 2021

Tip na 4: CZE - Na břehu Rhôny - Francouzská

Česká republika - Praha 10 - Vršovice
Na Břehu Rh
ôny

Krásné víkendové odpoledne. Vítejte u nového tipu na 4. Přesněji v podniku Na břehu Rhôny, který najdete v ulici Francouzská hned u tramvajové zastávky Krymská ve Vršovicích.

Otevřeno zde mají každý den od 15:00 do 24:00. Mimo neděli, kdy zavírají o hodinu dříve.

Nádherný podnik s nádhernou zahrádkou a velmi širokou nabídkou kávy, malého jídla, polévek a také skvělého vína.


Interiér podniku se zdá být z počátku malý, ale nesázejme jen na úzkou uličku s barem. V zadní části najdete také super místa k posezení. Celé prostory jsou laděny do světlých krémových barev, včetně baru. Dekoracemi jsou zde převážně umělecké obrazy.


Obsluha byla vcelku milá, ale trošičku horlivá až vtíravá něco zákazníkovi nabídnout. Po tak dlouhé pauze se však ničemu nedivíme a nad tímto chováním přivíráme oči.

Co se týče nápojové nabídky zvolily jsme zde limonádu z lesního ovoce (45,-), která byla velmi příjemná, bez bublinek, tak akorát sladká a s kousky rozmixovaného ovoce, zvláště malin. Určitě ale máme v plánu zkusit tu nějaké dobré víno nebo kávu.


K chuti jsme si vybraly bábovku s ořechy (65,-) a zapečenou bagetu (135,-). Nechtějte však po nás co vše obsahovala 🙈. Bylo tam toho tolik a bylo to tak moc dobré, že vám tu přikládáme menu ať si to přečtete a máte na to chuť taky. U bábovky byla chuť také moc dobrá. Jemné načechrané pečivo s oříšky. Pro alergiky asi pecka zvláště když u vitrínky na baru nebyla žádná cedulka (ani ceny ani obsahu bábovky), nehledě na to, že ani obsluha nám tento nepodstatný detail neprozradila. Ale nu což, alergii na ořechy nikdo z nás neměl a tak jen bábovku hodnotíme kladně.


Tímto je náš krátký tip vše, co jsme vám potřebovaly povědět.

Krásný čistý prostor s výborným jídlem a pitím kousek od Grébovky. Za nás opravdu ideál. PS: ceny jsou zde trošku vyšší.

Vy se mějte co nejvíce krásné a u dalšího článku na viděnou.

PSS: Na Instagramu je hledejte pod @nabrehurhony.official (kdyby náhodou, my byly na Francouzský a těch poboček mají více).


VÝHODY:

          

Za holky ze Zážitky na 4, Verů

Žádné komentáře:

Okomentovat