sobota 24. července 2021

Recenze: Super Tramp Coffee



Ahoj a krásné víkendové odpoledne. Dnes se spolu vydáme opět do centra Prahy. Přesněji do uliček nedaleko Národní třídy. Víte kam míříme?

Ano, podnik Super Tramp coffee je opravdu pečlivě schován ve vnitrobloku budov, kam ve skutečnosti máte pocit, že vstoupit vlastně nechcete. Nebo alespoň ten průchod trochu strach nahání. Nebýt tam nad vstupem vlaječky kavárny, tak ani nevíme, kam míříme.

Kavárna se nachází na adrese Opatovická 160, 110 00 Nové Město. Přesněji asi 6 minutek chůze od metra a tramvajové zastávky Národní třída. Otevřeno mají od pondělí do soboty. Avšak v pracovním týdnu tu jsou od 8:00 do 20:00. V sobotu sem zajděte mezi 10:00 až 17:00.

Abychom vám nedávali jen málo informaci tak Super Tramp coffee mají i sesterskou pobočku - I Need Coffee! kterou najdete na Na Moráni 7.

Na mlýnku zde mají kávu od Casino Mocca, což je pražírna v Budapešti. Tato pražírna tvoří svou kávu od roku 2013. Koupit si jí nemusíte pouze v tekutém stavu, ale také v sypkém do svých domovů.

A také pár info k výhodám podniku. V klidu sem můžete s kočárkem, ale vozíčkáři by mohli mít problém. Jsou zde schody. Také sem můžete zajít s mazlíčkem. A teď se podržte. Nenajdete tu žádnou Wi-Fi. Takže zavisláci na mobilních zařízeních, asi zdejší návštěvu vynechte. A nebo se připravte na nějaký hezky strávený čas s přáteli, rodinou nebo kýmkoliv s kým si můžete popovídat hezky z očí do očí.


Kavárna je schovaná ve vnitrobloku a exteriér je zde krásný, ticho a klid, může se dokonce zdát, že jste někde na výletě v přírodě. My jsme si sedly za jedním z velkých dřevěných stolů, zrovna přestalo pršet, tak jsme využily suché chvilky a zvolily stůl právě na jejich terase.
Do kavárny vedou schody a vcházíte pěknými dveřmi, hned pak před sebou uvidíte bar, menu vpravo na zdi, a vlevo dezerty a jiné dobroty. Uvnitř jsou také místa k sezení.

Interiér a exteriér hodnotíme za 5.

Obsluha zde byla ze začátku trochu bez zajmu. Dlouho jsme se snažily zorientovat v nabídce. Je totiž trošku nepřehledná, ale co se dá dělat. Po chvíli se slečna za barem začala zajímat, jestli si něco dáme. Takže když jsme se doptaly, jestli mají to, co chceme, bylo vše už v pořádku. Objednávku jsme si musely donést ke stolu samy, což po mokrých a kluzkých dřevěných schodech byl zážitek na celý život. Naštěstí bez nehody.

Obsluze zde dáváme 4 hvězdičky z 5.

Jako první volba! 2x Cappuccino (65,-). První věc kterou bychom chtěly zmínit jsou krásné stylové hrnečky na kávu! Vypadají úžasně a nekloužou vám v rukou. Jemná chuť kávy, hezký latte art. Samozřejmě že cappucino chutnalo nám oběma. Eli i s klasickým mlékem. Za bezlaktózové mléko zde chtějí (20,-).


Limonáda maracuja&orange (60,-) od Proviantu. Nepleťte si to s domácí limonádou, jedná se o klasickou limonádu ve skleněné lahvi. Tuto značku jsme však v kavárně ochutnaly poprvé a překvapivě byla dobrá. Byl to trochu risk, ne vždy máme totiž s limonádou v láhvi z kaváren dobré zkušenosti. Takže pokud sem někdy zajdete a nebude mít chuť na kávu, můžeme vřele doporučit. 👍

Nápoje hodnotíme 5 hvězdami z 5.
Ovocný šnek (45,-) byl hezkou tečkou ke kávě a k pokecu. Těsto bylo jemné a vláčné s hodně ovocem a lehkých pocukrováním. Za nás super dezert, který si rozhodně dáme i příště, pokud bude k mání.


Jídlo hodnotíme 5 hvězdami z 5.

Celkem podnik hodnotíme 4,5 hvězdami z 5.

A to je vše. Co vy a tento podnik? Znáte nebo ne? Těšíme se na vaše komentáře.

Super Trampa najdete na Facebooku - zde a také na Instagramu pod @supertrampcoffee.
Mějte krásný víkend a příště zase ahoj!

VÝHODY:
  
      
   
 
Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat