sobota 31. července 2021

Tip na 4: CZE - Cinnabon Cafe Bakery

Česká republika - OC Galerie Harfa - Praha 9
Cinnabon Cafe Bakery 

Českomoravská 2420/15a, 190 00 Praha 9


Ahoj a krásnou sobotu přejeme. Vítejte u nového článku. Tentokrát zavítáme do pekárny, kde si můžete vychutnat pravé skořicové šneky.

Cinnabon najdete hned na dvou místech v Praze. Jde o americký řetězec, který se v poměrně nedávné době dostal k nám. A vy si tak můžete dopřát sladkého pečiva kolik jen budete chtít.

My jsme navštívily pobočku v OC Galerie Harfa. Najdete jí hned v přízemí naproti vstupu do centra. Druhou pobočku máte v OC Westfield Chodov. V obou mají otevřeno po celý týden od 9:00 do 21:00.


Prostor podniku je velmi jednoduchý. Dřevěné prvky zkombinované v tmavých a světlých barvách + otevřený prostor, vám navodí příjemnou atmosféru. Nápoje i jídlo si však můžete vzít také sebou. Nezapomínejte však na to, že za krabičku dáte 10,-

K obsluze moc námitek nemáme. Slečna i přesto, že byl víkend, byla usměvavá a rychlá. Takže vše během chvilinky vyřízeno.
Pokud si však chcete dát objednávku tam, tak se připravte, že šneka si ke stolu odnesete sami a vidličku si musíte najít na konci pultu bez toho, aby vás na ni obsluha upozornila. Kávu vám donesou jen někdy. Někdy vám ji dají do ruky a někdy vám ji obsluha donese o chvíli později.

Z nabízeného pečiva jsme zvolily klasického skořicového šneka - velkého (85,-) a karamelového šneka s pekanovými ořechy - malý (85,-) a velký (105,-). Ten velký se však nedá sníst celý najednou 🙈.
Avšak pokud k pečivu zvolíte i kávu, vyjde vás objednávka trochu levněji.

 

Klasický skořicový šnek byl vyloženě lahodný. Plný skořice a polevy. Těsto nadýchané a jemné. Abychom byly upřímné, měly jsme si objednat malou variantu, protože po pár kouscích máte až moc sladko v puse a jste přesycení. Jinak to bylo naprosté blaho.

Pekanový šnek je moc dobrý. Ale moc moc sladký. Je politý karamelovou polevou posypaný kusy pekanových ořechů, které jsou slané. Každopádně kdo má rád karamel, 100% si ho musíte dát! 🤤


Káva byla vcelku dobrá. Poměrně hořká, ale cukřík to napravil. Pěny byl dostatek a ke šnekovy to jen krásně “bodlo”.

Suma sumárum vám tento podnik můžete jen doporučit. Skořicový šneci jsou již tak známým pečivem, že ani vy byste jej neměli minout.

Pokud je chcete zkusit sami doma, tak odkaz na recept máte v našem článku z Dánska (TADY), který je tímto sladkým pečivem vyhlášené.

Pokud vás zajímá něco o tomto podniku tak odkaz máte zde. Případně je na Instagramu hledejte pod @cinnabon_czsk.

Tak a je to vše. Mějte krásný víkend a zase příště ahoj!

VÝHODY:

          

Za holky ze Zážitky na 4, Verů a Jíťa

Žádné komentáře:

Okomentovat