sobota 28. srpna 2021

Tip na 4: CZE - Kavárna Až na půdu


Česká republika - Písek

Kavárna Až na půdu

Jungmannova 34/11, Vnitřní Město, 397 01 Písek

Ahoj všichni, vítáme vás u nového článku. Tentokrát spolu zavítáme do Písku. O celém městě budete mít článek již brzy. Dnes se zaměříme na jednu z nejlepších kaváren a to: Kavárna až na půdu.

Kavárna se nachází v centru Písku v docházkové vzdálenosti od hlavních památek města. Konkrétně na adrese:  Jungmannova 34/11, Vnitřní Město, 397 01 Písek.

Otevřeno mají od středy do neděle. Vždy od 10 hodin ráno. Zavírají doba se různí. V pondělí a v úterý mají mají zde zavřeno.


Prostory podniku jsou ohromné, dlouhá chodba, schody, několik místností a zahrada ve vnitrobloku. Co více si přát? Pokud vychytáte místo na zahrádce, určitě doporučujeme posedět zde. Mají tu i pergolu, takže strach z deště být nemusí. I uvnitř je to však nádherné. Stěny i nábytek laděný do světlých barev, rozlehlý bar, květiny a všude plno místa, že nemáte pocit, že by vám někdo vstupoval do vaší komfortní zóny. 

 

Co se obsluhy týče, naprosto bezchybná. Vše jsme měli objednáno i doneseno rychle, dokonce i na doporučení došlo. S přesunem na stinnější místo také nebyl problém. Takže rozhodně palec nahoru od nás mají. 

Z nápojů jsme zvolili malé Cappuccino (58,-), Flat White (70,-) a Americano (48,-). Cukr nebyl třeba, káva byla jemná, akorát teplá a i latte art se u cappuccina a flat white velmi povedl. (Foto v úvodu)

Jako sladkou tečku jsme zvolili lívance z podmáslí s jahodami, zakysanou smetanou, lemon curd (ovocným citrónovým krémem) a meringue (sněhovou pusinkou) - 130,-. A jakože, panebože! Tohle je dobrota dobrot! Jestli na něco sem musíte fakt zajít, tak je to snídaně a tyhle sladké lívance. Všeho bylo na talíři akorát, nádherně se doplňovalo a chuťově připojilo, že jestli se do Písku ještě podíváme, jsme tu jak na koni. 

Vyčerpávající výklad, za to nutný, protože tenhle podnik za vaší pozornost opravdu stojí ❤️.

Odkaz na jejich Instagram @aznapudu. A také Facebook zde

Od nás je to vše. Mějte krásný víkend, užívejte posledních pár dní volna a zase příští úterý ahoj.

VÝHODY:

            

Za holky ze Zážitky na 4, Verů 

Žádné komentáře:

Okomentovat