sobota 4. září 2021

Tip na 4: CZE - Empir Cafe

Česká republika - Zámek Kačina

Empir Cafe 

Zámek Kačina, Svatý Mikuláš 51, 284 01 Svatý Mikuláš


Překrásný první zářijový víkend. Vítejte u nového článku.
Počasí nám konečně začíná přát, proč ho tedy nevyužít a nevydat se na jeden z mnoha výletů po našich památkách. A samozřejmě bychom to nebyly my, kdybychom se nezastavily na dobré kávě a něčem sladkém.

Naše cesta vedla na zámek Kačina a do jejich Empírové kavárny - Empir Cafe, kde si můžete vybrat z mnoha druhů kávy, zákusků a zmrzlin. Zvolit si můžete také sezení uvnitř i venku a je jedno jestli v parku za zámkem nebo na hezkých místech před vstupem do kavárny.

Otevřeno zde mají po celý týden a mimo pátku, vždy od 11:00 do 18:00. Jedině v pátek zde můžete pobít o hodinku déle.


Interiér podniku je opravdu kouzelný, kladně hodnotím světlý nábytek a stěny s velkými okny, díky nimž prostor působí vzdušně a útulně. Opomenout nesmím ani nádherný lustr. Trochu jsme měla pocit, jako bych se ocitla zpět v čase. Možná za to mohly i dámy v kostýmech, které se po okolí zámku pohybovaly.

Obsluha zde byla velmi příjemná, objednávka byla donesena opravdu brzy a bez jakýchkoliv problémů.

Cappuccino bylo velmi, ale velmi hořké. Sáček cukru to nenapravil, až další 1 ano. I tak mi ale káva chutnala a je možné, že hořkost byla hlavně kvůli sladké zmrzlině, kterou jsem ke kávě zvolila. Plusové body mají za pokus o latte art.


Z dortů jsem si bohužel nevybrala, ale ze zmrzlin ano. Zvolila jsem 2 kopečky - karamel a čokoládu a opravdu byly moc dobré. Pokud máte chuť na sladké a chcete mírné osvěžení určitě doporučuji. Zmrzlinu můžete dostat sebou do kornoutku a nebo jako já do mističky.


Celkově vám musím tento podnik doporučit. Káva vás nakopne a sladké spolu s nádherným prostorem vás pohladí po duši. Takže jestli budete někde poblíž, vzhůru na zámek.

Ode mě je to tímto vše. Podnik najdete zde - na jejich webovkách a nebo také na Instagramu pod @empircafe.

Mějte krásný zbytek víkendu a zase příště u dalšího článku ahoj!

VÝHODY:

           
   


Za holky ze Zážitky na 4, Verů

Žádné komentáře:

Okomentovat