sobota 3. září 2022

Recenze: Bistro Hezky Česky (navštíveno 15.12.2021)



    

Krásnou sobotu všem. Víme, že již trochu později, ale co takhle pořádnou snídani hned zítra ráno? A kam vás vezmeme tentokrát?

Řeč dnes bude o neskutečně překrásném podniku v anglické ulici. Bistro Hezky Česky je dalším podnikem, které řadíme mezi naše top top místa. A vy si jej zapište na seznam taky. Milé prostředí plné fajn lidí, atmosféry a jídla.

Otevřeno tu mají v pracovním týdnu od 8 ráno do 10 večer. O víkendu otevírají o hodinku déle.

Zajít sem můžete samozřejmě mimo perfektních snídaní i na odpolední menu, případně na fajn posezení večer s dobrým vínkem.


Interiér byl moc hezký, ve starším stylu. Opravdu příjemné prostředí, kde se člověk cítí skvělé. Pohodlný nábytek, že se ani člověku nechtělo pryč. Dáváme 5 hvězd z 5.

Obsluha byla milá, možná až moc. Za nás 4 hvězdy z 5.

Cappuccino (59,-) od značky Lavazza káva bylo překvapivě moc dobré. Jak je již u této značky zvykem, nápoj je dosti hořký, to však nic neubírá na její krémové chuti. Lžička cukru vše zvládne napravit. Zvláště hodně hořkou kávu. Dáváme 4,5 hvězd z 5.


Na snídani bylo jasnou volbou Vejce Benedikt. Jídlo sestávalo z mixu salátků, domácího chleba, sázeného vejce, avokáda a samozřejmě holandské omáčky (179,-). Za cenu pod 200,- a ještě tak ohromnou a výbornou porci najdete v Praze jen hodně málo. Nás ta nálož vyloženě potěšila a to, že jsme musely mírně dosolovat na ničem neubírá. 5 hvězd z 5. A doporučujeme zas a znovu.

Celkově podnik hodnotíme 4,5 hvězdami z 5.

Všechny odkazy na podnik máte zde --> Web a Instagram @bistrohezkycesky.

Od nás je to tímto vše. Mějte nádherný víkend a uvidíme se zase příště.

VÝHODY:

  
     

   
 
Za holky ze Zážitky na 4, Verů a Jíťa

Žádné komentáře:

Okomentovat