sobota 1. července 2023

Acid Coffee


Krásný letní víkend. Omlouváme se, že jsme nevydaly tak dlouhou dobu žádný příspěvek, ale dokončení školy mělo vetší prioritu, teď už jsme však opět v plné síle a budeme se vám snažit přinášet co nejvíce nových podniků. Pokud vás však baví objevovat nová místa, tak na Instagramu jsme aktivní neustále a snažíme se vám, alespoň pomocí stories zprostředkovat tipy na nově objevené podniky. Tak když tak nahlédněte tam a nezapomeňte nás sledovat pro další tipy. Nyní už ale k tomuto podniku.

V dnešní recenzi vám představíme podnik v Praze 7 na Letné. Přesněji na adrese Dukelských Hrdinů 25, 170 00 Praha 7-Holešovice. (Mapka k podniku je dole pod recenzí.)


Acid Coffee je hezký industriální podnik, ve kterém si můžete dát výběrovou kávu, čaje nebo něco dobrého. Nás velmi nadchl prostor kavárny a také místo umístění podniku ve vnitrobloku, kde je velmi dobře blokován hluk přilehlé ulice a i posezení venku za hezkého počasí musí být moc prima. Za naší návštěvy bylo dost sychravo a zima, takže volba sedět uvnitř podniku, byla jasná.

Co se týká obsluhy a servisu bylo vše v pořádku. Zvláště jsme se zamilovaly do hrnečků, ve kterých podávají kávu.


Z nápojů jsme klasicky sáhly po cappuccinu (70,-) a také jsme si daly croissant. Káva byla výborná. Jemná bez nutnosti použití cukru, alespoň za Verů. I croissant byl velmi chutný a jako svačinka ke kávě postačil.

Celkem tedy hodnotíme podnik velmi kladně a dáváme mu plný počet hvězdiček.

V následujících týdnech máme v plánu pro vás sepsat co nejvíce podniků z Letné a okolí, protože jsme tam strávily celkem dost času a máme teď Letnou zmapovanou mnohem více. Máte se tedy na co těšit.

Mějte krásné léto a zase příští týden ahoj.

VÝHODY:

        
   
 

Holky ze Zážitky na 4

Žádné komentáře:

Okomentovat