úterý 11. července 2023

Format coffee



Ahoj, Ahoj, Ahoj. Vítejte u nového kavárenského postu. Dnes se spolu vydáme do velmi příjemného podniku na Letné. Pokud jste hipsterské duše a milujete Letnou, je nám naprosto jasné, že jste tuto kavárnu určitě neminuli. Teď už ale k naší návštěvě.

Do Formatu jsme zašly narychlo kávu před naší prací. Neskutečně milé uvítání od slečny baristky nás velmi potěšilo. Co nás také nadchlo, byla také paměť slečny a její obsluha stálých návštěvníků, kdy hned automaticky začala připravovat jejich oblíbený nápoj.

 

Co se týče interiéru. Milujeme ho. Malá jungle, prostý styl v podobě kachliček a velmi příjemné posezení. Naprosto nevadí, že prostory jsou trochu menší. Pokud si chcete vychutnat kávu, můžete posedět i před kavárničkou na jejich lavičce, případně v zadní místnosti podniku. (Mimochodem sesterskou pobočkou je Mazelab coffee, recenzi snad sepíšeme brzy 😁).

V kavárně jsme sáhly klasicky po našem oblíbeném Cappuccinu (75,-). A ani u kávy nebude hodnocení jiné. Byla velmi dobrá. Jemná, s hezkým latte artem a samozřejmě ani cukr nebyl nutný.


Podnik hodnotíme 5 hvězdami z 5, protože nás opravdu nadchl.

Navštívili jste Format? A jaký napoj si obvykle dáváte vy?

VÝHODY:

        
   
 

Holky ze Zážitky na 4

2 komentáře:

  1. Ube Latte si dávám pokaždé a tady ho mají nejlepší. 😍

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To slyšíme moc rády <3. Také nás Format moc baví. :)

      Vymazat